Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Συγκλονιστική αποκάλυψη από μάρτυρα – κλειδί: Δύο άνδρες την πέταξαν στο αυτοκίνητο του θανάτου!

– Η κατάθεση του μάρτυρα που εντοπίστηκε από την εισαγγελική έρευνα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου” – Ο ίδιος έχει καταθέσει για τη συνάντηση της Ειρήνης στο σημείο του θανάτου της με κάποιον οδηγό – Εκεί όμως σύμφωνα με τον μάρτυρα βρίσκονταν και άλλοι δύο άνδρες κρυμμένοι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι – Πληροφορίες για αυτοψία και του ίδιου του εισαγγελέα στο σημείο

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για έναν μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στον εισαγγελέα -μέρος της οποίας παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Μαζί σου»- ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε τυχαία στο σημείο που ξεψύχησε η Ειρήνη Λαγούδη. Περιέγραψε στον εισαγγελέα όλα όσα είδε με τα μάτια του και άκουσε με τα αφτιά του, την ημέρα εκείνη.

Τρεις άνδρες ήταν εκεί την ημέρα του θανάτου της Ειρήνης

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, σε σημείο λίγο πριν από την παραλία, έφτασε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Λίγο αργότερα έφτασε εκεί η Ειρήνη Λαγούδη με το δικό της αυτοκίνητο. Μίλησε με τον οδηγό του πρώτο αυτοκινήτου και εκείνη συνέχισε προς την παραλία. Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε και το πρώτο αυτοκίνητο προς την παραλία.

Σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα κλειδί, όσο ώρα γίνονταν τα παραπάνω, βρίσκονταν κρυμμένοι σε διπλανό εγκαταλελειμμένο σπίτι, δύο άνδρες.

Η συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button