Καστοριά

Ο Ζαχαρίας Παύλου για την επίσκεψη του υφυπουργού Εργασίας

“Οι τοπικοί άρχοντες ουδέποτε κάθισαν σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν πριν από κάθε επίσκεψη υπουργού μια συγκεκριμένη ατζέντα”

Άλλος ένας υφυπουργός που ήρθε για να μας ενημερώσει ότι είμαστε ο νομός με την μεγαλύτερη ανεργία με τα περισσότερα προβλήματα με μηδενική ανάπτυξη. Βέβαια έχουμε την πιο όμορφη πόλη με πανέμορφα τοπία που προσφέρονται για πανέμορφες φωτογραφίες.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε χορτάσει από επισκέψεις υπουργών υφυπουργών ακόμη και του προέδρου της Δημοκρατίας που έρχονται στην Καστοριά τρώνε πίνουν βγάζουν φωτογραφίες μας ενημερώνουν για το πρόβλημα μας και φεύγουν. Λύση καμία.
Δυστυχώς οι τοπικοί άρχοντες ουδέποτε κάθισαν σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν πριν από κάθε επίσκεψη υπουργού μια συγκεκριμένη ατζέντα την οποία θα θέσουν υπόψιν του υπουργού αρκετά πριν την επίσκεψη ώστε να την επεξεργαστεί το αρμόδιο υπουργείο και όταν επισκεφτεί τον νομό μας ο υπουργός να είναι σε θέση να δεσμευτεί η όχι για τα θέματα αυτά.
Όσο συνεχίζεται αυτή η τακτική αυτό που θα μας μένει από τις επισκέψεις θα είναι οι φωτογραφίες. Άλλωστε σε αυτό μπορεί να είμαστε και πρωταθλητές.

 

 

Back to top button