ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Οι πρώτες αγωνιστικές των Παίδων του ΑΣ Άργους Ορεστικού – Πρόγραμμα Παίδων – Εφήβων

Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα των Παίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ, όπου στην πρεμιέρα η ομάδα του ΑΣ Άργους Ορεστικού γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου με σκορ 62-47. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πολύ κακό ξεκίνημα γεγονός που δεν τους επέτρεψε στην συνέχεια να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Κεραυνού που είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, «πλήγωσαν» την ομάδα του Άργους δίνοντας την δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει δεύτερες και τρίτες επιθέσεις και να ξεφύγει στο σκορ  με το τελικό αποτέλεσμα, να παίρνει διαστάσεις θριάμβου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 62-47

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄: 18-10, Β΄: 28-21, Γ΄: 44-37, Δ΄: 62-47

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

(Μιχαηλίδης Γ. – Δημητριάδης Α.): Σιδηρόπουλος 17(2), Νάκου Κ. 7, Καραγεωργίου, Νανάς, Διαμαντόπουλος 3, Παντουλάρης, Σαρρής Ι. 6(1), Δήμου 5, Μυρκόπουλος 8, Μίχος, Σαρρής Γ.

——————————————————————————————————

Το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα για την φετινή χρονιά πήραν οι Παίδες του Άργους για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου επικράτησαν εντός έδρας με 64-39 της Ελίμειας. Με εμφανώς πιο βελτιωμένη εικόνα παρατάχθηκε η ομάδα του Άργους Ορεστικού σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, όπου πήρε από την αρχή προβάδισμα στο παιχνίδι με την διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 26 πόντους στο ημίχρονο. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές της ομάδας του Άργους να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε αθλητές του Προπαιδικού τμήματος του συλλόγου.

ΑΣ ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ- ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ 64-39

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄: 17-11, Β΄: 38-16, Γ΄: 51-27, Δ΄: 64-39

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

(Μιχαηλίδης Γ. – Δημητριάδης Α.): Σιδηρόπουλος 3(1), Νάκου Κ. 8, Καραγεωργίου, Νανάς 2 , Διαμαντόπουλος 2, Παντουλάρης 3(1) , Σαρρής Ι. 12, Δήμου 5, Μυρκόπουλος 27, Μίχος 1, Σαμαράς 4, Γκόλας, Δήμου 2

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Άργους που έκανε το προγραμματισμένο ρεπό της, είναι οι Διόσκουροι Κοζάνης σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Back to top button