Καστοριά

Ζήση Τζηκαλάγιας: “Δικαιώνομαι που πάντοτε φώναζα δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ως κόμματα αλλά και ως πρόσωπα μέσα στα κόμματα”

Η χθεσινή εικόνα του άλλοτε κραταιού (τσάρου) της οικονομίας και άλλοτε πανίσχυρου Υπουργού Εθνικής Άμυνας να οδηγείται με χειροπέδες στη φυλακή συγκλονιστική. Θύμισε παρόμοια εικόνα προ ετών με τον Άκη. Τι σύμπτωση και τι συμβολισμοί, ο Γιάννος και ο Άκης,οι πανελληνίως γνωστοί με τα υποκοριστικά τους (!) ονόματα, πλήρωσαν την απληστία και την μεγαλομανία τους. Απόλυτοι και αυθεντικοί εκφραστές μιας εποχής (ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Σημίτης – εκσυγχρονισμός – σκάνδαλο χρηματιστηρίου – απροετοίμαστη ένταξη στην Ο.Ν.Ε), που οδήγησε την Ελλάδα στο αχρείαστο μνημόνιο του 2010. Είχα πει το 2015 πως η άγνοια και η πολιτική αμνησία τμήματος των νεώτερων γενιών έδωσε έδαφος στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να κοροϊδέψει και να υφαρπάξει την ψήφο τους. Εξομοιώνοντας και ισομερίζοντας ΑΔΙΚΑ τις ευθύνες των “παλαιών” κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ήρθαν οι σημερινοί κυβερνώντες και βλέπουμε τα τραγικά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό. Νομίζω δικαιώνομαι που πάντοτε ΦΩΝΑΖΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ και ως κόμματα, αλλά και ως πρόσωπα μέσα στα κόμματα.

 

One Comment

  1. Αν και είπα δεν θα στείλω τιποτε στο fouit, δεν μπορώ να αντισταθώ.

    ΑΜΑΝ ΡΕ ΤΖΗΚΑ, ΑΜΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ.

Back to top button