Καστοριά

Αρνήθηκαν να παραχωρήσουν χώρο για αιμοδοσία στην Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς (βίντεο)

 

Απίστευτο όσο και περίεργο. Αρνήθηκαν τη παραχώρηση χώρου στην Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς για να γίνει αιμοδοσία! Η οποία πραγματοποιήθηκε τελικά με επιτυχία στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Άργους Ορεστικού

ΘΕΜΑ : Μη Παραχώρηση Χώρου σε Ένωση Στρατιωτικών για Αιμοδοσία

ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 35/23.10.2018/Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.

1. Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σύμφωνα με το οποίο διαμαρτύρεται για τη μη παραχώρηση του ΣΤΕΠ Φρουράς Καστοριάς, για την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας του σωματείου, όταν το ΚΨΜ του στρατοπέδου «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ» παραχωρήθηκε για την εθελοντική αιμοδοσία του συναφούς σωματείου/συλλόγου πολιτικών υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Δυτικής Μακεδονίας.

2. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στις αρχές της δικαιοσύνης και της ισότητας, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του ανακύψαντος προβλήματος, σε μελλοντικό αίτημα της υπόψη Ένωσης ή εν γένει των Ενώσεων Στρατιωτικών που αιτούνται χώρων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία, ενέργεια που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας στην κοινωνική και ανθρώπινη προσφορά τους, κατ΄ ανάλογη εφαρμογή με τα συναφή σωματεία των πολιτικών υπαλλήλων.

militaire.gr

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς

 

 

 

 

Back to top button