ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η IEEE Day στην Καστοριά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το IEEE Day με θέμα «Leveraging Technology for a Better Tomorrow» που πραγματοποίησε το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά

Το IEEE Day είναι μία εκδήλωση αφιερωμένη στους μηχανικούς και στα μέλη του IEEE σ’ όλο τον κόσμο με σκοπό να μοιραστούν τις ιδέες τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλα τα μέλη του IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά συνέβαλλε στον εορτασμό του IEEE Day. Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του IEEE Day το Lab Day. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι προσήλθαν την Τρίτη 9 Οκτωβρίου από τις 11:00 – 17:00 στο Ερευνητικό Εργαστήριο Πληροφορικής όπου ενημερώθηκαν σχετικά με το IEEE, τις δραστηριότητες του Branch, τα Affinity Groups όπως Young Professional και το Women in Engineering. Επίσης παρουσιάστηκαν τεχνολογικά θέματα στα οποία δραστηριοποιείται το Student Branch όπως τα Arduino & Raspberry Pi, το Romilos Project, εφαρμογές που έχουν σχέση με το AR,VR & Mixed Reality καθώς επίσης και θέματα γύρω από το Open Software & Open Hardware.

 

Back to top button