Καστοριά

Γέμισε η πόλη τουρίστες για το τριήμερο (φωτογραφίες)

Μια πολύ αισιόδοξη εικόνα συναντήσαμε στην Καστοριά και συγκεκριμένα στη Νότια παραλία, όπου η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

Πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία τους τουρίστες, απολάμβαναν το γεύμα, τον καφέ ή απλά μία βόλτα στην περιοχή, εκμεταλλευόμενοι και τις ιδανικές θερμοκρασιακές συνθήκες.

Τα λεωφορεία στάθμευσαν στο πάρκινγκ της Αντιπεριφέρειας και οι επιβάτες σκορπίστηκαν τριγύρω, για να ανακαλύψουν τις ομορφιές της πόλης.

Εκτός από τους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης η εικόνα αυτή ενθαρρύνει και άλλους καταστηματάρχες της περιοχής.

Τα παραλιακά μαγαζιά με σουβενίρ προσελκύουν πολλούς από τους επισκέπτες, οι οποίοι θέλουν να θυμούνται την επίσκεψή τους με ένα γούνινο αξεσουάρ.

Δυστυχώς δεν συναντήσαμε την ίδια κίνηση και στο ιστορικό κέντρο, καθώς ανηφορίζαμε τη Μητροπόλεως…Οι επισκέπτες μας δεν έχουν την επαρκή ενημέρωση και το κίνητρο ώστε να γνωρίσουν κι αυτή την πλευρά της Καστοριάς.

Μην ξεχνάμε πως επιτυχία δεν είναι η μεγάλη προσέλευση αλλά η τελική αίσθηση που μένει σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά. Ο καλύτερο marketing δε γίνεται θεωρητικά στις τουριστικές εκθέσεις αλλά στην πράξη.
Κι εκεί συμβάλλουμε όλοι μας!

Χρυσούλα Κυρατζή

 aboutkastoria.gr 

 

 

 

Back to top button