Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτας φρέσκα ή αποψυγμένα
1 νεροπότηρο ζάχαρη
1 κουταλάκι κανέλα τριμμένη
120 γρ μαργαρίνη (1/2 πλάκα)
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε χαμηλή φωτιά. Απλώνουμε λίγο το ένα φύλλο με τον πλάστη και αλείφουμε με το πινέλο αρκετή λιωμένη μαργαρίνη.
Από πάνω πασπαλίζουμε τη μισή κανελοζάχαρη. Την άλλη μισή την κρατάμε για το άλλο φύλλο σφολιάτας.
Τυλίγουμε το φύλλο ρολό ως τη μέση. Από την μακριά πλευρά. Το ίδιο κάνουμε και από την άλλη πλευρά ώσπου τα ρολά να συναντηθούν στη μέση.
Αλείφουμε επίσης με λίγη μαργαρίνη. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε φέτες 1- 1,5 εκ, και τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε 30′- 40′ ώσπου να ροδίσουν.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!