Ελλάδα

«Στην υγειά μας»: Λύγισε ο Γιώργος Νταλάρας! Το ξέσπασμα και το κλάμα για τον Μάνο Ελευθερίου (βίντεο)

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Μάνο Ελευθερίου που «έφυγε» από τη ζωή το καλοκαίρι που μας πέρασε κάνει σήμερα το βράδυ στον ΣΚΑΙ ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ένα αφιέρωμα που σίγουρα ανήκει στις εκπομπές που θα μείνουν ιστορικές στην ελληνική τηλεόραση. Γεμάτο συναίσθημα, ιδιαίτερα φορτισμένο με στιγμές που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ίσως επειδή ο πόνος του χαμού του μεγάλου στιχουργού μόλις πριν από τρεις μήνες, είναι ακόμα νωπός στις ψυχές των ανθρώπων που πραγματικά τον αγάπησαν. Και είναι πολλοί. Ειδικά ανάμεσα σε εκείνους που συνεργάστηκαν στενά μαζί του και τραγούδησαν τα μοναδικά τραγούδια του.
Ανάμεσα τους φυσικά και ο Γιώργος Νταλάρας με τον οποίο υπήρξαν και πολύ στενοί φίλοι καθ’ όλη την διάρκεια των χρόνων της συνεργασίας τους. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από ένα τέτοιο αφιέρωμα. Ο πάντα επαγγελματίας τραγουδιστής, αυτή η μεγάλη φωνή της χώρας μας, από την αρχή κιόλας του γυρίσματος ήταν φανερά συγκινημένος, όπως και σχεδόν όλοι όσοι βρέθηκαν στην παρέα της αγαπημένης εκπομπής που χρόνια τώρα έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου.
Όταν έφτασε η ώρα να τραγουδήσει ο Γιώργος Νταλάρας το πασίγνωστο «Του κάτω κόσμου τα πουλιά» του Σταύρου Κουγιουμτζή σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, ήταν και η στιγμή που τα συναισθήματα ξεχείλισαν. Ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει το ρεφρέν. Τα δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια του ασταμάτητα κι αν και το πάλεψε, δεν τα κατάφερε να συγκρατηθεί. Πέταξε το μικρόφωνο, ξέσπασε και έπεσε κλαίγοντας στο πιάνο… Και όλοι γύρω βουβοί…. Με τον δικό τους πόνο για τον αγαπημένο τους άνθρωπο να ζωγραφίζεται στις ματιές τους.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το Gossip-tv.gr πριν από την σημερινή προβολή της εκπομπής που σίγουρα δεν θα χάσουμε

gossip-tv.gr 

Back to top button