Ελλάδα

Έπεσε «μαύρο» στο Mega Channel – Βίντεο η στιγμή διακοπής

– Δείτε τη στιγμή που έπεσε το “μαύρο” στο Mega λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής – Αυλαία μετά από 29 χρόνια για το πρώτο ιδιωτικό κανάλι με… Απαράδεκτους – Ήταν 20 Νοεμβρίου όταν εξέπεμψε για πρώτη φορά, 28 Οκτωβρίου όταν χάθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες – Η ιστορία του καναλιού που έγραψε ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα «γράψει» πως στις 28 Οκτωβρίου 2018, ήταν η μέρα που έπεσε το «μαύρο» στο Mega. Η μέρα που έπεσε οριστικά η αυλαία για ένα ιστορικό κανάλι, το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που λειτούργησε στην Ελλάδα.

Ήταν 02:08 και 35 δευτερόλεπτα, ξημερώματα Κυριακής, 28 Οκτωβρίου όταν το επεισόδιο των Απαράδεκτων δεν τελείωσε. Το πρόλαβε το «μαύρο». Το Mega σταμάτησε να εκπέμπει στην πλατφόρμα της Digea τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως είχε ανακοινωθεί σχεδόν 48 ώρες νωρίτερα.

Δείτε τη στιγμή που κόπηκε το σήμα

29 ολόκληρα χρόνια μας συντρόφευσε το Mega. Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το σήμα του έμεινε στην ιστορία. Το ίδιο και οι σειρές τις οποίες είδαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητά του. Σειρές που έγραψαν ιστορία (Απαράδεκτοι, Τρεις Χάριτες, Dolce Vita, Δις Εξαμαρτείν, Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, Οι Αυθαίρετοι, Αναστασία, Λόγω Τιμής, Αναστασία, Το Νησί).

Θυμηθείτε το πρώτο σήμα του Mega

Η τελευταία εικόνα του Mega ήταν εκείνη που χάρισε στο «μεγάλο κανάλι» την πρώτη μεγάλη του επιτυχία: οι Απαράδεκτοι. Με την πιο επιτυχημένη σειρά του καναλιού έπεσε η αυλαία.

Διαβάστε την συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button