ΑθλητικάΚαστοριά

Κύπελλο: Ο Γράμμος Μαυροχωρίου έσπασε παράδοση 9 ετών στο …El Clasico (ρεπορτάζ)

Φρένο στην αρνητική παράδοση των τελευταίων 9 ετών έβαλε χθες ο Γράμμος Μαυροχωρίου, μετά τη  νίκη-πρόκριση που πέτυχε στο γήπεδο της Πολυκάρπης κόντρα στον Ηρακλή, στο El Clásico του νομού, επικρατώντας με σκορ 0-3.
Οι κυανόλευκοι αγνοούσαν τη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων από το 2009 (1-2) σε επίπεδο αγώνων πρωταθλήματος, αποκλείοντας από τη συνέχεια του θεσμού τον περσινό κάτοχο Ηρακλή Πολυκάρπης, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου REMAX-key» Ε.Π.Σ. Καστοριάς.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι εκτός της ήττας και του αποκλεισμού, είχαν και άλλες απώλειες, όπως τις ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ των  ποδοσφαιριστών (Μπίρτσιο 41’ και Παπαθανασίου 78’)
Στα άλλα ματς της ημιτελικής φάσης, η Ομόνοια Βογατσικού συνέτριψε με το επιβλητικό σκορ 6-1 την Δόξα Κορησού, και θα δώσει παρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ημιτελική φάση όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Καλλιθέα-Πεντάβρυσο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου.
Τέλος, ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το ματς Δόξας Αμπελοκήπων – ΑΕ Γραμμοχωρίων με τους μαυραετούς να ισοφαρίζουν 1-1 στο 90+3’, κι ενώ από το 80’ έπαιζαν με 10 παίκτες (αποβολή Μιχαλόπουλου Χ.). Το ματς οδηγήθηκε  στην παράταση και κατόπιν στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-3 και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα δώσουν παρών στην ημιτελική φάση κυπέλλου, όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Γράμμο Μαυροχωρίου.

sentranews.gr

 

Κύπελλο ΕΠΣ Καστοριάς – Βγήκε το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών (αποτελέσματα)

Back to top button