ΕλλάδαΚόσμος

Νέο trailer για τη σειρά La Casa De Papel

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η μουσική υπόκρουση είναι και πάλι το “Bella Ciao”. Την ίδια στιγμή, παρουσιάζονται τα νέα μέλη του καστ που έρχονται στη σειρά, όπως ο Hovik Keuchkerian (“Bogota”), η Najwa Nimri (“Alicia”), ο Fernando Cayo (‘Tamayo) και, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, ο Rodrigo de la Serna (“The Engineer”).

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Tokyo, Proffessor, Denver, Rio, Nairobi, Stockholm, Αρτουρίτο καθώς επίσης και Berlin.

Υπόθεση: 

Οκτώ ληστές κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί και χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα. Το σχέδιο της ληστείας ανήκει στον επονομαζόμενο «Καθηγητή», ο οποίος κινεί τα νήματα από ένα μυστικό κρησφύγετο. Αυτός στρατολόγησε τους υπόλοιπους, βάση των προσωπικών τους ικανοτήτων αλλά και γιατί είναι άτομα που, για διάφορους προσωπικούς λόγους, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και άρα αποφασισμένοι για όλα. Η συμμορία είχε περάσει 5 μήνες προετοιμασίας και εκπαίδευσης σε ένα αγρόκτημα έξω από το Τολέδο. Οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ληστών αλλά και με τους ομήρους θα δημιουργήσουν αρκετές επιπλοκές στο σχέδιο που ο καθηγητής έχει μελετήσει μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Η κοπέλα με το ψευδώνυμο Τόκιο είναι ο αφηγητής και σχολιαστής της ιστορίας.

koutipandoras.gr

Back to top button