ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Δέσποινα Λεόντη και Agis Angeleye Live στην Καστοριά (βίντεο)

Δέσποινα Λεόντη ft. Agis Angeleye On Tour – Είσοδος ελεύθερη

H Δέσποινα Λεόντη με τον Agi Angeleye On Tour κάνουν Live στάση στην Καστοριά!
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 22:00
Στο Stardust
Είσοδος Ελεύθερη

Η Δέσποινα Λεοντή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Πολύ γρήγορα την κέρδισε η μουσική αλλά και πολύ γρήγορα απογοητεύτηκε λίγο από τις συνθήκες που συνάντησε στα πρώτα της βήματα. Ύστερα από κάποιες live εμφανίσεις αποφάσισε να ασχοληθεί με τις σπουδές της.

​Πέρυσι όμως συνειδητοποίησε πως δεν γίνεται να ζήσει μακριά από τον μεγάλο της έρωτα. Έτσι αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να ζήσει το όνειρο της. Οργανώθηκε, δούλεψε σκληρά και ηχογράφησε δύο single tracks. “Φέτος θα κάνω μόνο μουσική κι όπου με βγάλει”, είπε, και έτσι ήταν έτοιμη να εκδώσει το πρώτο της EP με τίτλο “Ένας χρόνος μουσική”, αλλά και να παρουσιάσει την πρώτη της εκπομπή στο Youtube με τίτλο “Πάλι;”

Φέτος ηχογράφησε την δεύτερη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μία Μέρα Ρεπό”, που περιέχει τρία singles. Το στιλ άλλαξε σε πιο Pop και Folk δρόμους κάτι που θα επηρεάσει αισθητά και τα lives που θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα και την επαρχία. Παράλληλα συνεχίζει την youtube εκπομπή της “Πάλι;”, όπου σε αυτή τη δεύτερη σεζόν έχει καλεσμένους γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.

 

Back to top button