ΑθλητικάΕλλάδα

Έρχεται η ΕΡΤ-Sports

Αθλητικά προγράμματα δαπάνης άνω των 90 εκατ. ευρώ την 3ετία διαθέτει πλέον η ΕΡΤ μετά και τις συμφωνίες της για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων 7 ΠΑΕ αλλά και των αγώνων Basket League της Volley League, των Πρωταθλημάτων Χάντμπολ Handball Premier και Α1 Πόλο.
Το αθλητικό μενού είναι τόσο μεγάλο που η δημιουργία ανεξάρτητου αθλητικού καναλιού ήταν μονόδρομος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αγώνες της SuperLeague θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ1, ενώ όλα τα υπόλοιπα αθλητικά γεγονότα στο νέο αθλητικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας που θα δημιουργηθεί.
Η ΕΡΤ 2 παραμένει το κανάλι για τη μετάδοση σειρών, ελληνικών και ξένων, ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικών ή πολιτικών εκπομπών. Ουσιαστικά η ΕΡΤ 1 θα σηκώνει το βάρος της ενημέρωσης και θα έχει τους αγώνες ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας.

digitaltvinfo.gr

 

One Comment

  1. Όλες αυτές οι…ΕΡΤ, που αν καταλάβαμε καλά έγιναν ήδη 4 τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία δεν έχουν λόγο ύπαρξης παρά μόνο το βόλεμα των “ημετέρων κομματικών”, κοστίζουν αμέτρητα εκατομμύρια τα οποία παίρνονται από το υστέρημα των σφοδρά φορολογουμένων Ελλήνων.

    Αφού λένε ότι έχουμε Δημοκρατία και Διαφάνεια, ας βγει ο υπουργός κι ας ενημερώσει τους Έλληνες,
    -Ποιά είναι η χρησιμότητα αυτών των καναλιών.
    -Πόσοι έχουν προσληφθεί σε αυτά τα 4 κανάλια και με ποιούς μισθούς.
    -Πόσο μας στοιχίζουν συνολικά κάθε χρόνο.
    -Που βρίσκονται τα κεφάλαια.
    -Τι ακροαματικότητα έχουν.

    Είναι λογικό να ζητάμε κάποιες εξηγήσεις για κάτι που πληρώνουμε, ακόμη και τώρα που πηγαίνουν όλα καλά και που…βγαίνουμε από τα μνημόνια, που μας αναβάθμισαν οι οίκοι αξιολόγησης, που ανεβαίνουν οι κατώτατοι μισθοί και που υπάρχει παντού ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Back to top button