ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (φωτογραφίες)

Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, τελέστηκε ο αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Η Διευθύντρια του ΣΔΕ Καστοριάς κ. Δόμνα Τσακιρίδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την ανταπόκρισή του, καλωσόρισε τα στελέχη των σχολικών μονάδων, τους εκπροσώπους της Τοπικής Κοινωνίας και των Μ.Μ.Ε..

Στη συνέχεια ευχαρίστησε και ενθάρρυνε τους εκπαιδευόμενους, ευχόμενη μια επιτυχή δεύτερη ευκαιρία στη μάθηση και στη γνώση, τονίζοντας το εξαιρετικό έργο της υποδιευθύντριας κ. Μαρίας Μουστάκα, της φιλολόγου κ. Ελένης Παπαναούμ και του μαθηματικού κ. Κωνσταντίνου Τσέλιου στην επιτυχία του ΣΔΕ Καστοριάς.

Τιμή για το σχολείο ήταν και η παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργο Πετκανά, του Διευθυντή του ΙΕΚ Καστοριάς κ. Απόστολο Τζιώτζη, του Διευθυντή του Εσπερινού Λυκείου Καστοριάς κ. Παναγιώτη Παπαϊωαννίδη, την Υπεύθυνη Τομέα του ΕΠΑΛ Καστοριάς κ. Κωνσταντίνα Μακρή.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε πλούσιος μπουφές, τον οποίο επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου.

Το φετινό σχολικό έτος στον Α’ Κύκλο Σπουδών του σχολείου εγγράφηκαν δεκάδες εκπαιδευομένων, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της περιοχής μας και θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να προσφερθούν δύο σχολικά έτη γεμάτα εκπαίδευση, μάθηση, δράσεις και πολλά χαμόγελα!

Καλή και εποικοδομητική να είναι η νέα σχολική χρονιά!

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς

 

 

 

 

Back to top button