Σ. Αδαμόπουλος: «Αν μου γίνει πρόταση, η δεοντολογία λέει ότι πρέπει να παραιτηθώ…» (βίντεο)

Η προσωπική μας σχέση και η πολιτική μου ταυτότητα, σαν μέλος της ΝΔ, είναι οι λόγοι που βρέθηκα στην εκδήλωση του Γ. Κασαπίδη

«Η προσωπική μας σχέση και η πολιτική μου ταυτότητα, σαν μέλος της ΝΔ, είναι οι λόγοι που βρέθηκα στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του Γ. Κασαπίδη. «, αναφέρει σε συνεργάτη της στήλης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, Σ. Αδαμόπουλος, συμπληρώνοντας, πως: «Την πολιτική μου συνέχεια την επεξεργάζομαι και την έχω συζητήσει και με τον Περιφερειάρχη. Η κάθοδος τού Γιώργου Κασαπίδη περιέπλεξε λίγο την κατάσταση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, τι θα κάνω, αν μου προταθεί να πάω μαζί του. Σε μια τέτοια περίπτωση, η δεοντολογία λέει ότι πρέπει να παραιτηθώ και ο Περιφερειάρχης θα είναι αυτός που θα το μάθει πρώτος. Για την ώρα συνεχίζω ως Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, εκλεγμένος με τον «ανεξάρτητο», τότε, συνδυασμό «Ανατροπή-Δημιουργία» του Θόδωρου Καρυπίδη».

H Χύτρα

kozan.gr

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.