ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ποντίκης VS Σιώμος: Χωρίς “2” ο Παναργειακός στο Βογατσικό

Στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. βρέθηκαν την Τετάρτη οι δύο γνωστοί προπονητές Θόδωρος Ποντίκης και Βαγγέλης Σιώμος, όπου και παρακολούθησαν τους αγώνες πρωταθλήματος των Μικτών Ενώσεων Καστοριάς και Κοζάνης.
Ωστόσο, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι δύο προπονητές είχαν σοβαρή συζήτηση, με θέμα, φυσικά τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος της 7ης αγωνιστικής για την Α’  κατηγορία ΕΠΣ Καστοριάς  – PIZZA & BAR FOOD “Η Πάπια” – μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.

Οι δύο άνδρες θα βρεθούν αντίπαλοι σε ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, ματς το οποίο αναμένεται να προσελκύσει και το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων.

      Φτωχή η προϊστορία των δύο ομάδων – Χωρίς «2» ο Παναργειακός στο Βογατσικό!
Με το  «2» φιλοδοξεί να αποδράσει ο Παναργειακός από το γήπεδο του Βογατσικού κόντρα στην αήττητη στην έδρα της τοπική ομάδα της Ομόνοιας.
Οι «κοκκινόμαυροι» συγκατοικούν με άλλες τρεις ομάδες στην 1η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και μάλιστα ΑΗΤΤΗΤΟΙ, ωστόσο, όμως, στις δύο μόλις αναμετρήσεις του στο Βογατσικό κόντρα στην Ομόνοια, έχουν ισάριθμες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2, το 2016 και το 2017), ενώ στην έδρα του μετράει ισάριθμες νίκες (3-0 και 1-0 αντίστοιχα).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βογατσικού παρουσιάζει και φέτος μία εξαιρετική πορεία τόσο στο κύπελλο (προχώρησε στα ημιτελικά), όσο και στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στην 2η θέση με 8 βαθμούς, ενώ στην έδρα της, είναι πολύ δυνατή, αφού σε δύο ματς έχει ισάριθμες νίκες.

 

 

Back to top button