ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Α’ Ανδρών: Τη μοναξιά την κορυφής απολαμβάνει ο ΑΣ Άργος Ορεστικό (ρεπορτάζ – αποτελέσματα – βαθμολογία – φωτο)

 ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ- ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 55-64 

Αήττητη συνεχίζει η ομάδα του Άργους Ορεστικού στο πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών όπου επικράτησε εκτός έδρας του απόγευμα του Σαββάτου της Σιάτιστας με σκορ 55-64 φτάνοντας έτσι σε 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα!!!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που την περσινή χρονιά κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα κερδίζοντας την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί σε αυτή.

Με ένα επιθετικό ξέσπασμα η ομάδα του Άργους κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ , πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το + 13.

Ένα πολύ καλό διάστημα 20 λεπτών στην συνέχεια όπου οι παίχτες του Κίτσιου απέδωσαν εξαιρετικό μπάσκετ , απλοποίησε τα πράγματα για τους Αργίτες που έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας συνεχώς το προβάδισμα. Κλειδί, εκτός από την μεγάλη παραγωγικότητα στην  επίθεση, ήταν και η αμυντική λειτουργία των παιχτών που δεν σκόραραν καθώς προσέφεραν τα μέγιστα στον τομέα αυτό. Σημαντική βοήθεια έδωσαν και οι προσθήκες των νεαρού Ιατρόπουλου αλλά και του έμπειρου σε Εθνικές κατηγορίες Ζυγούρα που ήρθαν να ενισχύσουν το ήδη δυνατό και ποιοτικό ρόστερ της ομάδας του Άργους.

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα του Άργους υποδέχεται στην έδρας της τον Μέγα Αλέξανδρο Κοζάνης, ευελπιστώντας να φτάσει σε ακόμα μια νίκη πανηγυρίζοντας την με τον κόσμο της που αναμένεται να είναι αρκετός και να ενισχύσει κατά πολύ την προσπάθεια της ομάδας!!!

ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΣ ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 55-64

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄: 16-18, Β΄: 27-40, Γ΄: 42-57, Δ΄: 55-64

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

(Κίτσιου Σ.): Φωτιάδης 11(2), Κόζαρης 4, Καραβατάκης,  Πουλιώνης , Ζυγούρας  14(4), Παράσχος 9(2), Γιαγκόπουλος, Μάττας,  Ιατρόπουλος 2, Σπυρίδης 1, Κόττας 23 (3),

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Back to top button