Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση 17χρονου στην Καστοριά

Την εξαφάνιση ενός 17χρονου από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στην Καστοριά γνωστοποιεί με ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ειδικότερα, στις 04/11/2018, και ώρα 15:14, εξαφανίστηκε από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στην Καστοριά, Ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ», ο Εΐντ Μοχάμαντ (ον.) Ακμπάρι (επ.), 17 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 06/11/2018 μεσημεριανές ώρες.

Ο Εΐντ Μοχάμαντ Ακμπάρι έχει ύψος 1,74 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του Εΐντ Μοχάμαντ Ακμπάρι πραγματοποιείται κατόπιν της εισαγγελικής εντολής του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς. Τα στοιχεία του Εΐντ Μοχάμαντ Ακμπάρι προκύπτουν κατά δήλωση του ίδιου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

3 σχόλια

  1. Aφγανός και πρόσφυγας όχι, λαθρομετανάστης ναί. Τι θα γίνει με εσάς; Ως τώρα σας έχουν φύγει απο το Δέδης 6-7 άτομα, ποιός τους προσέχει ή φυλάει εκεί πέρα; Κάνουν ότι γουστάρουν τελικά; Αν κάνουν ότι γουστάρουν οι ¨ανήλικοι¨, απο τους ενήλικες τι να περιμένουμε; Ποιός ευθύνεται για αυτό;

  2. Το προφανές είναι ότι διεφυγε προς αλβανία, όπως και όλοι οι υπόλοιποι εξαφανισθέντες , τρόφιμοι δομών φιλοξενίας σε νόμο που συνορεύει με την Αλβανία ..

  3. Σοβαρά τώρα, αυτός είναι 17 χρονών ; τότε εγώ είμαι …. λυκόπουλο. Αυτοί εντάξει, δηλώνουν ότι στοιχεία θέλουν, για ευνόητους λόγους. Δεν υπάρχει γιατρός στην ομάδα του αρχικού ελέγχου, ώστε να διαπιστώνει – έστω κατά προσέγγιση – την ηλικία τους ; Όχι ότι θα κάνει τη διαφορά στο όλο πρόβλημα, αλλά έτσι, για το τυπικό βρε αδερφέ ….

shares