ΑθλητικάΚαστοριά

Διαιτητή από τη Χίο όρισαν στο ματς Καλλιθέα – Θεσπρωτός!

Από το ακριτικό νησί της Χίου όρισε η Ε.Δ. της ΕΠΟ διαιτητή να διευθύνει την αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική σου 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων Μ.Α. Καλλιθέας – Θεσπρωτός.
Αντίθετα, οι βοηθοί, ορίστηκαν από τον γειτονικό νομό της Φλώρινας και αυτοί είναι οι Δράγος Σωτήρης και Δουμτσής Παύλος, ενώ Παρατηρητής θα είναι ο Ίτκσος Δημήτριος (ΣΔ Πέλλας).
Ωστόσο, προκειμένου να καθησυχάσουμε και τους ιθύνοντες της Καλλιθέας, σχετικά με τον ορισμό του Χιώτη διαιτητή Αγισήλαου Σπυριάδη στο συγκεκριμένο ματς, ορισμός, που αν μη τι άλλο εκτοξεύει το εξοδολόγιο στα ύψη, να γνωρίζουν ότι ο εν λόγω ρέφερι μπορεί να ανήκει στον Σύνδεσμο Χίου, ωστόσο, όμως μετά από πληροφορίες του sentranews.gr, o συγκεκριμένος διαιτητής έχει κάνει αίτηση μετάθεσης στον Σύνδεσμο Κοζάνης, μιας και το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται την Πτολεμαΐδα.
Όμως, η αίτηση της μετάθεσής του του ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και εξακολουθεί να ανήκει στον Σύνδεσμο  Χίου, αλλά, όσον αφορά τον συγκεκριμένο ορισμό, τα έξοδα διαιτησίας, θα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, δηλαδή θα χρεωθούν τα χιλιόμετρα από Πτολεμαΐδα και όχι από την Χίο
Αναλυτικά οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής (7η αγωνιστική) είναι:
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

sentranews.gr 

 

 

Back to top button