Καστοριά

Μενεμένη: Τι ακριβώς έγινε το μεσημέρι μεταξύ Σπίρτζη και Κυρίζογλου (ρεπορτάζ – βίντεο)

Συνήθως όταν σε εκδηλώσεις, συζητήσεις, ομιλίες παρίσταται μέλος του υπουργικού συμβουλίου προηγείται αυτό και κατόπιν ακολουθούν τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και άλλοι παριστάμενοι.

Για τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου όμως, η ιεραρχία δεν είναι κάτι που τον βολεύει, οπότε όταν στο πλαίσιο εγκαινίων της υπόγειας διάβασης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, πήγε στο βήμα για να μιλήσει ο αρμόδιος υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, αυτός «έκανε μουτράκια».

Ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέβηκε στο βήμα και είδε προς έκπληξή του τον δήμαρχο να διαμαρτύρεται, του είπε τότε να πάρει αυτός τη θέση του να μιλήσει, ο δήμαρχος συνέχισε λίγο σε… παραπονιάρικο τόνο «μα αλίμονο, τι λέτε τώρα», αλλά στο τέλος ανέβηκε στο βήμα εκφράζοντας και από εκεί τη δυσαρέσκειά του. «Εάν δεν το ζητούσα δεν θα με βάζατε να μιλήσω;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού λοιπόν μίλησε και ανέβηκε ξανά στο βήμα ο Χρήστος Σπίρτζης, ο δήμαρχος δεν σταμάτησε ούτε εκεί να παρεμβαίνει, διακόπτοντας τον υπουργό, ενώ λίγο μετά αποχώρησε οριστικά.

altsantiri.gr

Επεισόδιο Σπίρτζη-Κυρίζογλου στη Μενεμένη – Αποχώρησε ο Καστοριανός δήμαρχος (βίντεο)

 

 

 

Back to top button