ΑθλητικάΚαστοριά

Βόλτσης και Σαλβαρίνας στους TOP του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ο Θόδωρος Βόλτσης και ο Βασίλης Σαλβαρίνας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στους TOP της καλύτερης ενδεκάδας και προπονητή της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως τους επέλεξε το liganews.gr και οι συνεργάτες του

Προπονητής – Θόδωρος Βόλτσης (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Τι κι’ αν έχανε στη Λευκάδα, ο προπονητής των Δυτικομακεδόνων και η ομάδα του γύρισαν το παιχνίδι και εν τέλει νίκησαν τον Τηλυκράτη, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Τερματοφύλακας – Ραχιώτης (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα, ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε και η ομάδα του επικράτησε του Μακεδονικού Σιάτιστας με 2-0.
Αμυντικός – Στέρεφ (ΑΕ Λευκίμμης): Οι Φαίακες κράτησαν το μηδέν πίσω, ενώ στις καθυστερήσεις πέτυχαν το τέρμα της νίκης. Στέρεφ και οι υπόλοιποι αμυντικοί βοήθησαν στο να διατηρηθεί το ακέραιο στα ανασταλτικά.
Αμυντικός – Πανταζής (Θεσπρωτός): Δεν δέχθηκε κάποιο γκολ το «πλατανόφυλλο» στο παιχνίδι με το Σούλι, με τον Πανταζή να είναι καλός αμυντικά.
Αμυντικός – Φράγκος (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Και εκείνος συνέβαλε στο να μην παραβιαστεί η εστία του γκολκίπερ του στον Αχέροντα.
Αμυντικός – Θεοχάρης (Ναυπακτιακός Αστέρας): Όποτε χρειάστηκε, τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του ήταν εκεί να αποσοβήσουν τον κίνδυνο.
Μέσος – Σαλβαρίνας (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Με το γκολ του ο Μέγας πανηγύρισε τη νίκη στο νησί της Λευκάδας.
Μέσος – Κασαράτε (Θεσπρωτός): Έκανε το 2-0 απέναντι στην έτερη θεσπρωτική ομάδα, πιάνοντας μια καλή απόδοση.
Μέσος – Χάιτας (Μακεδονικός Φούφα): Σκόρερ στο 3-1 επί των Γρεβενών Αεράτων.
Επιθετικός – Γαστεράτος (ΑΕ Λευκίμμης): Το γκολ του Γαστεράτου έκρινε την έκβαση του ματς με τον Θρίαμβο στη Λευκίμμη, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, όπως και τους τρεις βαθμούς.
Επιθετικός – Αναστασίου (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Έβαλε το ένα από τα δύο γκολ των Πρεβεζάνων.
Επιθετικός – Γραμματικόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας): Δύο γκολ στη νίκη επί του ΑΟ Φλωριάδας με 3-0 στο Κομπότι. «Πολυβόλο» ο φορ των «κοκκινόμαυρων».

liganews.gr

sentranews.gr

 

Back to top button