Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κάλεσμα Ελευθέριου Συναδινού για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα (βίντεο)

 

«Σκοπός της “Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης” είναι η ένωσις της Βορείου Ηπείρου με τη μητέρα Ελλάδα, όπως ακριβώς την οραματίζονταν και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που δολοφονήθηκε άνανδρα»

Ο Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το καθεστώς της Βορείου Ηπείρου και την κηδεία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

 

2 Comments

  1. Να πας να πολεμήσεις εσύ Στρατηγέ, όχι από τα μετόπισθεν, αρκετά υπέφερε ο ματωμένος κόσμος της Καστοριάς. Θυμάμαι το 1987 με το sismik οι πρώτοι που έκλαιγαν ήταν οι αξιωματικοί. Κάπου κάπου διαβάστε το διεθνές δίκαιο στην μετα- ψυχροπολεμικη εποχή, τις διεθνείς σχέσεις τις διεθνείς συνθήκες . Τούτες ανατρέπονται μόνο με πόλεμο, επιβάλλονται από τον νικητή. με άλλα λόγια μόνο με ανθρώπινο αίμα. Ή είμαστε με την ειρήνη ή με το πόλεμο. Προφανώς δεν είστε Καστοριανός για να καταλάβετε τι σημαίνει ανθρώπινη απώλεια. Αν έχετε τα κότσια ακολουθήστε το παράδειγμα του εκλιπόντος, να σηκώσετε ελληνική σημαία όπου εσείς το επιθυμείτε. όχι όμως από τα μετόπισθεν. Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια και πιο πολύ στην μάνα του αδικοχαμένου.
    Τα σέβη μου

Back to top button