Από σήμερα κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Άγγελου Λιάπη «Oι σκοτεινές διαδρομές της μοίρας»

Από σήμερα 9 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Άγγελου Λιάπη με τίτλο: «Oι σκοτεινές διαδρομές της μοίρας», από τις εκδόσεις ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗ, σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.

 Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Τα όσα ζούμε είναι προδιαγεγραμμένα από μια υπερφυσική δύναμη, που οι αρχαίοι Έλληνες την ονόμαζαν Μοίρα ή είναι θέμα συγκυριών, συμπτώσεων και απρόβλεπτων γεγονότων;

Και αν συμβαίνει το πρώτο, είναι σε θέση ο άνθρωπος να αντιδράσει και να αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο προς όφελός του τα όσα δεινά προκαθορίστηκαν από τη μοίρα του;

Η φιλοσοφική, θεολογική και επιστημονική προσέγγιση σαυτό το προαιώνιο ερώτημα είναι υποκειμενική και έχει σχέση με την πνευματική συγκρότηση και τα προσωπικά βιώματα του κάθε ατόμου.

Μέσα  από τη ροή και εξέλιξη των δραματικών βιοτικών καταστάσεων που περιγράφονται στις σελίδες αυτού του μυθιστορήματος, ο κάθε αναγνώστης ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

 …Πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν σπουδαία υποσχετικό έργο, που μας επαναφέρει στις ρίζες μιας καταληκτικής πρόληψης για το σύγχρονο και το μελλοντικό πλέγμα ανθρώπου-κόσμου σε εκφάνσεις ιδιωτικοτήτων που δρουν και συμπεριφέρονται έως παροριστικά, τουλάχιστον σε προθετικό επίπεδο, ενώ ο αισθαντικός Άγγελος Λιάπης προβάλλει στις μέρες μας ως μια ξεχωριστή περίπτωση συγγραφέα που συνείρει δημιουργικά και άκρως επινοητικά το λόγο του μύθου και της ιστορίας – στο εσωτερικό μιας απαρχής δόμησης ενός ανθρωπολογικού τρόπου ιδώματος των λέξεων και των πραγμάτων και σε ένα άνοιγμα βιώματος της σκέψης, όπως αυτή αναλαμβάνεται φιλοσοφικο-λογοτεχνικά σε μια ποιητικά κατοικημένη διηπειρωτική γη.

 ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Νέο μυθιστόρημα από τις εκδόσεις Μπαρμπουνάκη

σελίδες 680

ISBN:978-960-267-264-8

τιμή χωρίς ΦΠΑ:16,00 ευρώ 

Άγγελος Λιάπης 

 Είναι Επίτιμος Πρόεδρος Εφετών. Κατάγεται από την Καστοριά και ζει και δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη.

 Άλλα έργα του ιδίου:

1. Το Φεγγάρι ήταν ένα κορίτσι

2. Ένα παράθυρο στον ήλιο

3. Ανθισμένες φλόγες

4. Τα μονοπάτια των πουλιών

5. Τα αλάνια της οδού αμαρτίας

6. Κελαιδισμοί

7. Το πουλί με τη φλογέρα

8. Αθώα εγκλήματα

Παρουσίαση του βιβλίου «Οι Σκοτεινές Διαδρομές της Μοίρας» από την Ολ. Τελιγιορίδου και την Μ. Αντωνίου (φωτογραφίες – βίντεο)

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.