ΑθλητικάΚαστοριά

Ξέφυγε η Αστραπή (ρεπορτάζ – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Τη… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα το απόγευμα η Αστραπή Μεσοποταμίας μετά τη νέα νίκη (6η) που πέτυχε στην έδρα της, αυτή τη φορά επί της Ομόνοιας Βογατσικού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ”pizza & bar food «Η ΠΑΠΙΑ» Α’ κατηγορίας.

Ωστόσο, για να κατακτήσει το ρετιρέ, επωφελήθηκε το ρεπό του πρώην συγκάτοικού της Γράμμου Μαυροχωρίου και ξέφυγε μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας ως η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να μην ενθουσίασαν απόλυτα από την εμφάνισή τους κόντρα στο μαχητικό Βογατσικό, ωστόσο, όμως, πήραν δίκαια τη νέα νίκη και ταυτόχρονα την ρεβάνς του αποκλεισμού τους από τον θεσμό του κυπέλλου.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη ο Παναργειακός, πήρε τελικά τη νίκη κόντρα στην επικίνδυνη ΑΕ Γραμμοχωρίων, επικρατώντας με σκορ 3-1, σημειώνοντας τα τρία του τέρματα μετά το 60’ και παράλληλα ισοβάθμησε στην 2η θέση τον Γράμμο Μαυροχωρίου, με διαφορά 3 βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε ο Νταηλάκης, βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση. Οι «κυανόμαυροι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (1-0) στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Κρόνο, τελικά έκαναν την ανατροπή επικρατώντας με 1-3, διατηρώντας παράλληλα την θετική τους παράδοση, μετρώντας επτά «2» σε οκτώ ματς!

Επιτέλους νίκη για την Δόξα Κορησού. Οι «μαυραετοί» μη έχοντας πλέον άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, μπήκαν αποφασισμένοι για την πρώτη τους νίκη και μετά από πολύ εμφάνιση επιβλήθηκαν εύκολα της Πενταβρύσου με σκορ 3-0, νίκη πραγματικό οξυγόνο, με την οποία τονώθηκε το ηθικό και η ψυχολογία των παικτών της.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εκτός από το άτυχο αποτέλεσμα, όχι απλά δεν διατήρησαν την θετική παράδοση των τελευταίων ετών, αλλά είχαν και σοβαρές παράπλευρες απώλειες, όπως οι ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, που σίγουρα θα τους στοιχήσουν στα επόμενα παιχνίδια.

Άρωμα αγγλίας στο γήπεδο του Κάστορα, αφού μετά από ένα συναρπαστικό ματς ο Ηρακλής Πολυκάρπης κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση. Οι πράσινοι» πέτυχαν μία αγχωτική – όπως εξελίχθηκε – νίκη κόντρα στον ΑΟ Κάστωρ με σκορ 3-4, διατηρώντας την θετική του παράδοση, ενώ ταυτόχρονα η νίκη αυτή θα τονώσει την ψυχολογία τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φρένο στην αρνητική παράδοση έβαλε η ΑΕ Βιτσίου που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, επικρατώντας με σκορ 1-2 της τοπικής «Δόξας» σημειώνοντας την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Δόξα Κορησού – Πεντάβρυσος 3-0
Δόξα Αμπελοκήπων – ΑΣ Βιτσίου 1-2
Κρόνος – ΑΣ Νταηλάκης 1-3
ΑΟ Κάστωρ – Ηρακλής Πολυκάρπης 3-4
Αστραπή Μεσοποταμίας – Ομόνοια Βογατσικού 3-0
Παναργειακός – ΑΕ Γραμμοχωρίων 3-1
Ρεπό: Γράμμος Μαυροχωρίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1 Αστραπή Μεσοποταμίας 19
2 Γράμμος Μαυροχωρίου 16
3 Παναργειακός 16
4 ΑΕ Γραμμοχωρίων 13
5 Ομόνοια Βογατσικού 11
6 ΑΣ Νταηλάκης 11
7 Ηρακλής Πολυκάρπης 11
8 Πεντάβρυσος 9
9 ΑΕ Βιτσίου 7
10 Κρόνος 6
11 Δόξα Αμπελοκήπων 5
12 ΑΟ Κάστωρ 5
13 Δόξα Κορησού 4

ΕΠΟΜΕΝΗ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Πεντάβρυσος – ΑΕ Βιτσίου
ΑΣ Νταηλάκης – Δόξα Κορησού
Ηρακλής Πολυκάρπης – Δόξα Αμπελοκήπων
Ομόνοια Βογατσικού – Κρόνος
ΑΕ Γραμμοχωρίων – Αστραπή Μεσοποταμίας
Γράμμος Μαυροχωρίου – Παναργειακός
Ρεπό: ΑΟ Κάστωρ

 sentranews.gr 

 

Back to top button