ΑθλητικάΚαστοριά

“Σίγησαν” τα πρώτα κανόνια της Α’ κατηγορίας (λίστα)

Τη… μοναξιά της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ εξακολουθεί να απολαμβάνει, ο Δημήτρης Δρανιτσάρης της Πενταβρύσου, παρότι στο σημερινό ματς δεν σκόραρε, ωστόσο, όμως,
αποβλήθηκε με ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά και αναμένεται να τιμωρηθεί βαριά, οπότε και θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς, κάτι που σημαίνει ότι απειλείται σοβαρά από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» η θέση που κατέχει.

Στη δεύτερη θέση με 9 γκολ πέρασε μόνος ο Βασίλης Εστιάδης του Κάστορα, μετά το σημερινό ένα τέρμα που πέτυχε, αφήνοντας τον Αλέξη  Λιάπη των Γραμμοχωρίων, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, στην 3η θέση με 8 γκολ.

Ωστόσο, μεγάλος πρωταγωνιστής της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας  Pizza & Bar Food «Η Πάπια», ήταν ο Γιώργος Μήλιος τς Πολυκάρπης που πέτυχε χατ-τρικ, και αναρριχήθηκε στην 4η θέση με 6 γκολ.
Από τα 24 γκολ που σημειώθηκαν την 8η αγωνιστική, στην  οποία απουσίαζε και πάλι η ισοπαλία, κανένα από αυτά δεν σημειώθηκε με πέναλτι, αντίθετα είχαμε δύο άστοχα πέναλτι, ενώ σημειώθηκαν και ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

 

sentranews.gr 

 

 

Back to top button