ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοινώσεις της ΕΠΣ Καστοριάς για Σχολή Διαιτησίας, Κ-12 & Κ-14 και προπονητές

Από την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ανακοινώνεται ότι η Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 τη διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών UEFA/Ε.Π.Ο. 2019-2021.
Για την έκδοση ταυτότητας τριετίας απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1)Αίτηση του ενδιαφερομένου
2) Μια έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου
3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
4) Φωτοτυπία διπλώματος προπονητή*
5) Φωτοτυπία πιστοποιητικού παρακολούθησης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων** (προγραμματισμένη Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων τριετίας στην Καστοριά: 17 και 18/11/2018 σε αίθουσα του  HOTEL TSAMIS)
6) Βεβαίωση μέλους σε σύνδεσμο προπονητών (όπου υπάρχει)
7) Καταβολή παραβόλου 200 €
8) Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης (όσοι δεν έχουν ήδη αποστείλει)
*Εξαιρούνται οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολή εξομοίωσης Ε.Π.Ο.
**Αφορά όσους ολοκλήρωσαν τα μαθήματα της σχολής έως τις 31.12.2017
Οι ενδιαφερόμενοι αφού συλλέξουν όλα τα δικαιολογητικά, οφείλουν να τα προσκομίσουν σε ηλεκτρονική μορφή ([email protected]) στην γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία με τη σειρά της θα τα αποστέλλει με τον ίδιο τρόπο στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών ΕΠΟ ([email protected]). Τα δικαιολογητικά θα είναι υποχρεωτικά σε μορφή pdf και η φωτογραφία σε jpg.
Δικαιολογητικά που θα αποστέλλονται σε έντυπη μορφή ή απευθείας από τους προπονητές στην Ε.Π.Ο. δε θα γίνονται δεκτά.
**Να τονιστεί πως εάν δεν αναθεωρηθεί το δίπλωμα των προπονητών, δεν θα έχουν το δικαίωμα να βγάλουν κάρτα τριετίας με συνέπεια να μη μπορούν να εργαστούν αφού με βάση τον Κανονισμό Προπονητών UEFA και ΕΠΟ, δικαίωμα εργασίας σε σωματείο έχουν μόνο οι κάτοχοι ταυτότητας τριετίας σε ισχύ. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Κ12 ΚΑΙ Κ14
Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς ανακοινώνεται ότι οι αγώνες πρωταθλημάτων Κ-12 και Κ-14 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 17-11-18 και την Κυριακή 18-11-18, αναβάλλονται λόγω της επικείμενης Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων προπονητών που θα διεξαχθεί  κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Η 4η αγωνιστική των πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί στις 24/25-11-18.

MAΘΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

  • Σήμερα Δευτέρα 12/11/18  και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα ΚΑΝΟΝΑΣ 12-ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απο τον Εκπαιδευτή Κ.Σπύρου Σίμο
  • Την Τετάρτη 14/11/18 και ώρα 16:00 καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες της Σχολής Διαιτησίας να παρευρεθούν στο Γήπεδο ΔΑΚ της Καστοριάς για το μάθημα ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ-ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ απο τους εκπαιδευτές κ. Σπύρου Σίμο, κ. Ρόντση Γρηγόρη και τον Βοηθό της SuperLeague κ. Δημητριάδη Ιορδάνη
  • Επίσης τη Πέμπτη 15/11/18  και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα KANONAΣ 11-OFFSIDE απο τον Εκπαιδευτή Κ.Ρόντση Γρηγόρη

 

 

 

Back to top button