Καστοριά

Καστοριά: Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών από τον Ερυθρό Σταυρό

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσει Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών στο πλαίσιο του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καστοριάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.samarites.gr

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζοντας την μακρά παράδοση των Εθελοντών του, απευθύνεται προς τους πολίτες για την στελέχωση της νέας γενιάς Εθελοντών. Η σύμπραξη της κοινωνίας και η προσφορά εθελοντικής βοήθειας ήταν ανέκαθεν στυλοβάτης και κινητήριος δύναμη για τον Ε.Ε.Σ.
Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, γνώσεις και να διευρύνουν τα ταλέντα και τις προσωπικές τους ικανότητες προσφέροντας τις υπηρεσίες τους μέσω του μεγαλύτερου εθελοντικού οργανισμού στο κόσμο.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για να φοιτήσουν στη Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έχουν άνδρες και γυναίκες, από 18 έως 45 ετών, απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και χωρίς προβλήματα υγείας, τα οποία δεν θα τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν το σύνολο της εκπαίδευσης (πρακτικής και θεωρητικής).

Πληροφορίες: Τετάρτη 17:30-19:30

Γράμμου 32, Καστοριά

Τηλ. και Fax: 2467083410

Κινητό: 6984592417, 6981899502

e-mail: [email protected]

 

 

 

 

Back to top button