ΓούναΚαστοριά

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Τα τοπικά στελέχη του Κιναλλ καταγγέλλουν το Κιναλλ

Αυτοί που κορόιδευαν 10 χρόνια  τους γουνοποιούς ότι δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί  το εκθεσιακό κέντρο της γούνας, σήμερα ανακάλυψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει τον κλάδο και άλλα τέτοια φαιδρά.

Όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν με το εκθεσιακό κέντρο αλλά το φόρτωσαν και 1.200.000 (ένα εκατομμύριο διακόσες χιλιάδες) ευρώ πρόστιμο.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να καταστρέψει την παραγωγική δραστηριότητα της Καστοριάς, έλυσε το πρόβλημα, νομιμοποίησε το κτίριο ,διαγράφετε  το πρόστιμο και έδωσε την δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης του εκθεσιακού κέντρου μέσα από τον αναπτυξιακό νόμο.

Σήμερα το Κιναλλ, τελεί υπό πλήρη άγνοια και ανεπάρκεια.

Καταγγέλλει ότι καταστρέφουμε τον κλάδο της γουνοποιοίας γιατί ψηφίστηκε ο νόμος 4557/2018 , στον οποίο ενσωματώθηκε η Ευρωπαϊκή οδηγία (2015/849) από όπου προκύπτει η ΠΟΛ 1204/18 και αφορά την «πρόληψη και την καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κλπ.»

Να ενημερώσουμε τα τοπικά στελέχη του Κινάλλ , ότι τους ξέφυγε μια μικρή λεπτομέρεια. Ο νόμος ψηφίστηκε από τους βουλευτές, του Κιναλλ (Δησυ, Πασοκ, Ελιά κλπ), την ΝΔ , τον ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΟΤΑΜΙ και τους ΑΝΕΛ.

Καληνύχτα σας!

ΚΙΝ.ΑΛ.: Ξυπνήστε η Καστοριά πεθαίνει – Οριστικό τέλος στον κλάδο της γούνας!

Επιμελητήριο: Αδύνατον να εφαρμοστούν οι διαδικασίες από τους γουνοποιούς – Θα ζητήσουμε εξαίρεση από τη νομοθεσία

 

Back to top button