Καστοριά

Κάλεσμα Δημήτρη Μπράτη από την Καστοριά στην αυριανή πανελλαδική απεργία (ρεπορτάζ)

Τον Αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της  Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) Δημήτριο Μπράτη, υποδέχθηκε στην Καστοριά σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Π.Ε. Καστοριάς Σταύρος Νικολάου.
Σκοπός της επισκέψεως τού κ. Μπράτη, ήταν η ενημέρωση τού  κόσμου για την 24ωρη απεργία σε όλο το Δημόσιο την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018.

Της Χρύσας Κοσμίδου 

«Την Τετάρτη 14/11 όλο το δημόσιο θα είναι κλειστό, λόγω της γενικής απεργίας», δήλωσε ο κ. Μπράτης και συνέχισε λέγοντας πως  «τα κυρίαρχα ζητήματά μας είναι  το ασφαλιστικό, οι αποδοχές και οι προσλήψεις στον δημόσιο τομέα. Τις ημέρες αυτές, όλη η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα Προεδρεία των Νομαρχιακών Τμημάτων ενημερώνουν τους εργαζόμενους για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημόσιο».

Ο κ. Μπράτης μαζί με το τοπικό  κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε πολλές επισκέψεις σε διάφορους εργασιακούς χώρους  του Δημοσίου, προκειμένου να υπάρξει η ενημέρωση των υπαλλήλων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και να συζητηθούν οι ενδεχόμενες λύσεις τους.

Οι τρεις βασικοί πυλώνες των αιτημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο orizontespress.gr 

 

Back to top button