ΑθλητικάΚαστοριά

Μία νίκη και μία ήττα για τα κορίτσια του βόλεϊ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στα σχολικά μαθήματα στέρησαν  πολλές  σημαντικές αθλήτριες του βόλεϊ τη συμμετοχή τους στον πιο κρίσιμο αγώνα των νεανίδων,αυτόν με τον Αίαντα Κιλκίς, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες του Αίαντα έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας κι ένα ιδιαίτερα ένθερμο κοινό και με όπλο τα δυνατά σερβίς και την αδυναμία μας στην υποδοχή, κατάφεραν να κάμψουν την ομάδα μας και να νικήσουν δίκαια  με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Αίαντα ξεκινούσαν κάθε σετ συγκροτημένα , με αποφασιστικότητα, παίρνοντας διαφορά ασφαλείας και αφήνοντάς μας να κυνηγάμε συνέχεια το σκορ χωρίς να καταφέρνουμε να καλύψουμε την διαφορά.

Το πάθος τους για τη νίκη άλλωστε ήταν λυσσαλέο, καθώς ήθελαν να πάρουν τη ρεβάνς για την περσινή τους ήττα στους αγώνες μπαράζ της ΕΣΠΕΜ.

Οι κορασίδες συνεχίζουν το αήττητο στους φετινούς αγώνες, αφού δε δυσκολεύτηκαν να νικήσουν εντός έδρας τον Πήγασο Κοζάνης. Η ατμόσφαιρα στο Κλειστό ήταν πραγματικά πανηγυρική την Κυριακή, καθώς οι φίλαθλοι γέμισαν τις κερκίδες. Οι αγώνες του βόλεϊ προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα ,  το επίπεδο των ομάδων μας είναι υψηλό και αποζημιώνει τους φιλάθλους που τις στηρίζουν. Το επόμενο Σάββατο ξεκινούν και οι αγώνες των Παγκορασίδων και οι μάχες στο φιλέ κορυφώνονται.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ -ΑΠ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3-0 (25-18 ) (25-21)  (25-19)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο., ΗΡΓΗ Φ., ΜΕΛΙΟΥ Α.,  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π,  ΤΖΗΜΑ Β., ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Ε, ΚΟΥΛΛΑ  M.,  ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Ε., ΓΚΑΜΠΕΣΗ Ε, ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Σ. (libero)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/2018

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΠ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-1 (25-12) 23-25) (25- 16) (25-21)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ)  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο.,  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ., ΤΖΗΜΑ Β, ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Ε, ΚΟΥΛΛΑ Μ, ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Ε, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π,  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ε,  ΔΗΜΑΚΟΥ Ε., ΜΑΚΡΙΔΟΥ Χ., ΓΚΑΜΠΕΣΗ Ε.,  ΧΑΛΙΒΙΔΟΥ Μ.,  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Θ (libero) ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Σ. (libero).

One Comment

  1. Θα ηθελα φιλικα να σας πω οτι η εκφραση λυσσαλεο παθος δεν μου αρεσε, δεν εχουμε εχθρα για την ομαδα σας περσι εισασταν καλυτεροι σ εκεινο το παιχνιδι στη καστορια και κερδισατε, την Κυριακη ομως δεν υπηρχε αλλη ομαδα μεσα στο γηπεδπο και ο ΑΙΑΣ κερδισε δικαια και πανηγυρικα.Ευχομαι καλη πορεια στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ στη συνεχεια του πρωταθληματος.

Back to top button