Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους νεαρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Βέροιας (βίντεο)

Το Σαββατοκύριακο 10-11/11/2018 πραγματοποιήθηκε στην Βέροια το 3ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχαν 186 αθλητές-τριες από 45 συλλόγους, φυσικά ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με πέντε αθλητές και μια αθλήτρια. Στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκαν: Τοκατλίδης Φώτης και Παπαδόπουλος Δημήτριος, στους Παίδες: Μοσχάκης Νικόλαος και Βράκας Κων/νος, στους έφηβους ο Τσεντεκίδης Χρήστος και στις Παγκορασίδες η Πληκαδίτη Θεοδώρα. Όλοι τους πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις δείχνοντας την καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στον καστοριανό σύλλογο.

Ο Μοσχάκης κατέκτησε την πρώτη θέση και το μετάλλιο στο consolation ταμπλό καθώς συνέχισε αήττητος μετά τους ομίλους. Στην φάση των ομίλων στάθηκε άτυχος καθώς κληρώθηκε με δυο αθλητές που είναι από τους καλύτερους παίδες αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα.

Τέλος συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους για να τα στηρίξουν και να τα βοηθήσουν έτσι ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, όπως και για την αρμονική συνεργασία με τους προπονητές.

shares