Διαμαρτυρία των γονέων του Γυμνασίου Μαυροχωρίου προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

 

Σήμερα το πρωί 15/11/18, αντιπροσωπεία γονέων του Γυμνασίου Μαυροχωρίου επισκέφτηκε τον προϊστάμενο της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και του επέδωσε την παρακάτω επιστολή-διαμαρτυρία. Οι λόγοι είναι προφανείς. Το Γυμνάσιο Μαυροχωρίου από την αρχή της σχολικής χρονιάς στερείτε παντελώς καθηγητών Θεολογίας, Μουσικής και Φυσικής.

ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΗΛ. 6974594589

ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καθώς διανύουμε τον τρίτο μήνα της Σχολικής Χρονιάς διαπιστώνουμε ότι το Σχολείο μας εξακολουθεί και έχει βασικές ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό.
Όπως γνωρίζετε – προφανώς καλύτερα από μας – τα παιδιά μας στερούνται καθηγητών με ειδικότητες Μουσικής, Θεολογίας αλλά και Φυσικής.
Η Διευθύντρια του Γυμνασίου μας έχει διαβεβαιώσει για την πρόθεσή σας περί λύσης του προβλήματος και δεν έχουμε κανέναν λόγο να το αμφισβητήσουμε. Αυτό όμως που αντανακλάται στην καθημερινότητα είναι το αποτέλεσμα και κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα αλλά δεν έχουμε και κανενός είδους ένδειξη ότι θα υπάρξει και στο άμεσο μέλλον.
Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί ΣΗΜΕΡΑ δεδομένου ότι τα μαθήματα που ήδη έχουν χαθεί και χάνονται καθημερινά δεν πρόκειται να αναπληρωθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Αναμένουμε άμεσα την ανταπόκρισή σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.