ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Με… τρεις ρόλους στο Σιδηρόκαστρο ο Γιάννης Τσεμπερίδης

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις ιδιότητες έχει στον Εθνικό Σιδηροκάστρου ο Γιάννης Τσεμπερίδης! Ο έμπειρος Καστοριανός μεσοαμυντικός (αδερφός του Αλέξανδρου, της Νίκης Βόλου), που έχει… ριζώσει στους Σερραίους τα τελευταία χρόνια, εκτός από αμυντικό χαφ, εκτελεί ταυτόχρονα χρέη γυμναστή, δίπλα στον προπονητή, Σάκη Καρυπίδη, ενώ παράλληλα είναι και προπονητής στις ακαδημίες των “κυανόλευκων”, κάτι αρκετά σπάνιο να… συνδυάζεται σε τέτοιο εύρος. Βέβαια, αυτός ο τριπλός συνδυασμός είχε μπει σε… εφαρμογή από το 2014, αλλά σε αντίθεση με τα περασμένα έτη, η πρόκληση για τον Τσεμπερίδη είναι η επάνοδός του σε εθνικές κατηγορίες, σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως της Γ´ Εθνικής, σαφώς πιο ανταγωνιστικό από το τοπικό Σερρών.

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΣΙΜΟ”

Ο Τσεμπερίδης (ακόμα σε Πανθρακικό, Καστοριά, Θερμαϊκό, Ηράκλεια, Οδυσσέα Αναγέννησης, Νίκη Πολυγύρου, Κ20 Απόλλωνα Καλαμαριάς κ.α.) εξηγεί στον “arenafm.gr”: “Καταφέρνω να συνδυάζω και τις τρεις ιδιότητες μου στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, γιατί τις αγαπάω εξίσου. Σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγος, αλλά είναι μια δημιουργική χρονιά για εμένα. Η συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας με βοηθάει σε αυτό πολύ. Κατάγομαι από μια ποδοσφαιρική οικογένεια. Ήρθα στις Σέρρες για σπουδές στο ΤΕΦΑΑ και στο Σιδηρόκαστρο βρίσκομαι για 6η συνεχόμενη χρονιά. Το δέσιμο είναι μεγάλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όσο για την ακαδημία μας είμαστε πολύ περήφανοι για τη μέχρι τώρα λειτουργία της. Αρκετοί ποδοσφαιριστές πλαισιώνουν την ομάδα κάθε χρόνο. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε χαρακτήρες με σεβασμό στο άθλημα”.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ”

Για να συνεχίσει o 30χρονος χαφ: “Η φετινή χρονιά για τον Εθνικό είναι μια μεγάλη πρόκληση καθώς με ένα χαμηλό μπάτζετ, με πολλά νεαρά σε ηλικία παιδιά προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη κατηγορία. Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι ως ένα σημείο καθώς υπήρχαν αποτελέσματα που χάθηκαν λόγω απειρίας και χαμηλής αυτοπεποίθησης. Παρόλα αυτά παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε, χωρίς άγχος και με σοβαρότητα, όπως τονίζει συνεχώς ο προπονητής μας”.

ΠΕΡΙ ΚΑΒΑΛΑΣ…

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής, εντός με το φαβορί του ομίλου, την Καβάλα; “Γνωρίζουμε πολύ καλά την ιστορία και τη δυναμική της Καβάλας, παρόλα αυτά είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με νεαρούς παίκτες που θα τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε όλοι έτοιμοι για έναν δυνατό αγώνα με πολλές απαιτήσεις. Έχουμε δυο απουσίες του Αβράμη και του Πετρίδη, αλλά μπορούμε να τις καλύψουμε επαρκώς”.

 arenafm.gr

 

Back to top button