ΑθλητικάΚαστοριά

Γ’ Εθνική – 3ο Όμιλος: Έγιναν μόλις δύο ματς – Περιμένει η Καλλιθέα την απόφαση της ΕΠΟ

«Κουτσουρεμένη» η 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού από τα έξι προγραμματισμένα ματς διεξήχθησαν τελικά μόλις τα δύο, ενώ τα υπόλοιπα αναβλήθηκαν εξαιτίας κακοκαιρίας και έντονης χιονόπτωσης.
Εξαίρεση, από τις αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών αποτελεί το παιχνίδι της Καλλιθέας στο Καναλλάκι, το οποίο ματαιώθηκε επειδή το συγκρότημα της Καστοριάς δεν κατέστη να φτάσει εγκαίρως στο γήπεδο, μιας και στην διαδρομή λίγο έξω από την Φιλιππιάδα χάλασε το λεωφορείο της αποστολής και δεν κατέστη δυνατό να φτάσουν στο γήπεδο.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης μαζί με την τοπική ομάδα βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισε τυπικά το φύλλο αγώνα, αναφέροντας ότι δεν προσήλθε η φιλοξενούμενη ομάδα.
Έτσι, την τύχη του αγώνα θα ορίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και με βάση τα δικαιολογητικά που θα παρουσιάσει η ομάδα της Καλλιθέας θα αποφασίσει για το εάν θα επαναλάβει το παιχνίδι, κρίνοντας μη υπαίτια την Καλλιθέα, ή θα το κατακυρώσει στην τοπική ομάδα με τέρματα 3-0 και αφαίρεση 3 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα της Καλλιθέας. Έν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.
Τέλος, ισόπαλα έληξαν και τα δύο ματς που διεξήχθησαν, όπως το 1-1 στο ντέρμπι κορυφής Ναυπακτιακός- Φούφας και 0-0 η έκπληξη της ημέρας στο Φλωριάδα – Κρόνος Αργυράδων.

                                                                           8η αγωνιστική 

sentranews.gr

 

Back to top button