ΑθλητικάΚαστοριά

3 στα 3 για τις ομάδες του βόλεϊ Καστοριάς (φωτογραφίες-βίντεο)

Νικηφόρο Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς και στους 3 αγώνες της. Το Σάββατο οι Παγκορασίδες μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πιο ισχυρή τους αντίπαλο, τους Πάνθηρες Κοζάνης σε έναν συναρπαστικό αγώνα που ενώ η νίκη έδειχνε αρχικά εύκολη υπόθεση για την Καστοριά, εξελίχθηκε τελικά σε ντέρμπι γκραν γκινιόλ.

Η καστοριανή ομάδα μπήκε δυναμικά στον αγώνα,συγκροτημένη και με αποφασιστικότητα και κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο σετ  με 25-15. Στο 2ο σετ , τα δυνατά σερβίς της αντίπαλης ομάδας επηρέασαν την ψυχολογία της ομάδας μας , η οποία υπέπεσε σε απανωτά λάθη, με αποτέλεσμα οι Πάνθηρες να προηγούνται στο σκορ με 10 πόντους . Η ομάδα μας ξαναβρήκε τον εαυτό της και κυνήγησε τη νίκη του σετ, που τελικά κέρδισε η Κοζάνη με 25-23.

Στα δύο επόμενα σετ οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες με την Καστοριά να νικά στο 3ο  με 25-21 και την Κοζάνη να επικρατεί στο 4ο με το ίδιο σκορ. Στο Τάι Μπρέικ η καστοριανή ομάδα έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη για τη νίκη και με γερά αποθέματα δύναμης επικράτησε τελικά με 15-11. Τελικό σκορ 3-2.Οι δύο ομάδες πρόσφεραν  βόλεϊ  υψηλού επιπέδου που αποζημίωσε τους ουκ ολίγους φιλάθλους στο Κλειστό.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  3-2   (25-15) (23-25) (25-21) (21-25) (15-11)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΙΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π,  ΤΖΗΜΑ Β., ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Ε., ΧΑΛΙΒΙΔΟΥ Μ., ΜΑΚΡΙΔΟΥ Χ., ΝΟΛΗ Κ., ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΟΥ ΟΥ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ Ρ., ΚΩΤΤΟΥΛΑ Μ., ΣΑΡΗΠΑΝΙΔΟΥ Α.-Ρ., ΚΑΛΑΦΑΤΗ Ε., ΓΚΟΣΙΟΠΟΥΛΟΥ Θ., (libero) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Χ. (libero)

Φωτογραφίες : ΦΟΥΙΤ

 

Μετά το ντέρμπι των Παγκορασίδων στη μάχη ρίχτηκαν οι νεάνιδες που είχαν ν’ αντιμετωπίσουν τον δυναμικό Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ο οποίος  έχει να επιδείξει ένα λαμπρό παρελθόν στην ιστορία των πρωταθλημάτων βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ. Τελικά τα κορίτσια της Καστοριάς επικράτησαν με 3-0 σε έναν σχετικά άνευρο αγώνα.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  3-0  (25-17)  (25-21)  (25-12)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο., ΗΡΓΗ Φ., ΜΕΛΙΟΥ Α., , ΚΟΥΛΛΑ  M.,  ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Ε., ΓΚΑΜΠΕΣΗ Ε, ΔΗΜΑΚΟΥ Ε., ΣΥΤΙΛΙΔΟΥ Α., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Β., (libero) , ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Σ. (libero)

Την Κυριακή η ομάδα των Κορασίδων κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την αξιόμαχη Αιανή Κοζάνης και συνεχίζει να είναι αήττητη στους μέχρι τώρα αγώνες της, διατηρώντας την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα .

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΙΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 0-3  (17- 25)  (24-26)  (18-25)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π., ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Ε., ΓΚΑΜΠΕΣΗ Ε, ΔΗΜΑΚΟΥ Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ε.,ΝΟΛΗ Κ., ΜΑΚΡΙΔΟΥ Χ.

Φωτογραφίες : ΦΟΥΙΤ

https://www.youtube.com/watch?v=XUE1Xvb5nnU

Back to top button