Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Θάνος Βούρδας: “Η Καστοριά μπορεί να καταστεί διαμετακομιστικός κόμβος για όλη τη Βορ. Ελλάδα” (βίντεο)

DSC_9946-745x500.jpg

Στην Καστοριά βρέθηκε χθες ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών κ. Βούρδας Θάνος, προκειμένου να παραστεί στην έναρξη των συζητήσεων, με αντιπροσωπεία του Υπ. Υποδομών & Ενέργειας της Αλβανίας και την ΕΡΓΟΣΕ και την αντίστοιχη αλβανική εταιρία για την σύνδεση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινα – Καστοριά – Πόγραδετς.

Το πρωΐ, ο κ. Βούρδας, συνοδευόμενος από την Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, επισκέφθηκε τον Αερολιμένα Καστοριάς «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Γεωργ. Δαρλαγιάννη.

Αμέσως μετά, ο κ. Βούρδας και η κ. Τελιγιορίδου, προέβησαν σε δηλώσεις σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων, ότι η Καστοριά μπορεί να καταστεί ένα διαμετακομιστικό κέντρο που θα έχει Logistics  και μπαίνει στον εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό της χώρας για τις μεταφορές. Παράλληλα, όπως τόνισαν, έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για την αναβάθμιση του αεροδρομίου μας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτό το σκοπό, δηλ. να γίνει ένα εμπορευματικό αεροδρόμιο.

Ακολουθεί video με δηλώσεις

Περισσότερα στο fonikastorias.gr

 

Back to top button