Καστοριά

Τελευταίο αντίο στον φίλο Χρήστο Ευαγγέλου

Φίλε Χρήστο, συνάδελφε, συναγωνιστή και επίτιμε Πρόεδρε του Σωματείου μας

Χρέος πικρό και δύσκολο πέφτει βαρύ στους ώμους μου, να σου απευθύνω τον ύστατο χαιρετισμό εκ μέρους των φίλων και συναδέλφων σου. Βρισκόμαστε εδώ γύρω σου η οικογένειά σου, οι συγγενείς, οι συμπατριώτες σου, οι φίλοι σου και οι συνάδελφοί σου, μια συγκέντρωση μεγάλη, μια συνέλευση, όπως αυτές που τόσο αγαπούσες, αλλά με πένθος βαρύ για την απώλειά σου και με οδύνη βαθιά για τον αδόκητο χαμό σου.

Φίλε, Χρήστο
Ο χαμός σου συγκλόνισε όλη την πόλη μας γιατί υπήρξες πολίτης ενεργός και πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό και φυσικά συγκλόνισε το νοσοκομείο μας που το υπηρέτησες για πολλά χρόνια προσφέροντας αγόγγυστα τις υπηρεσίες σου. Όπως αγόγγυστα πρόσφερες τις υπηρεσίες σου σε όλους τους συναδέλφους σου εκπροσωπώντας τους για χρόνια πολλά και πάντα επάξια, σε όλους τους κλαδικούς συνδικαλιστικούς αγώνες, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου, θέση την οποία οι συνάδελφοι σου εμπιστεύτηκαν επί σειρά ετών με την ψήφο τους. Ήξερες να δίνεις απλόχερα και να συνδράμεις πρόθυμα, να στηρίζεις και να ενθαρρύνεις, να συμβουλεύεις και να καθοδηγείς κάθε συνάδελφο και κάθε συναδέλφισσα που αντιμετώπιζε εργασιακά και όχι μόνο προβλήματα.

Χρήστο έφυγες πολύ βιαστικά με το μέτωπο όμως ψηλά και τιμημένος! Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός που πρέπουν στην προσωπικότητα σου θα συντροφεύουν παντοτινά τη θύμηση σου. Είμαστε μαζί εδω οπως πάντα όλοι οι δικοί σου άνθρωποι για να σου πούμε το στερνό καλό κατευόδιο.
Ευχόμαστε με βαθιά οδύνη το χώμα της πόλης μας που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ.
Αφεντικούλη όπως σε προσφωνούσα πάντοτε, καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο…

Χρήστος Κουσουρής

Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς

 

Back to top button