ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Πυροσβεστική στην Κωνσταντινίδειο Βιβλιοθήκη Κορησού (φωτογραφίες)

Είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας, δύο σπουδαίους εκπροσώπους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς. Τον κύριο Αβραμίδη Άρη και τον κύριο Μπαρτζώκα Στέλλιο, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή του αιτήματος μας, να έρθουν στην Βιβλιοθήκη μας,για την λεπτομερέστατη ενημέρωση που μας έκαναν, σχετικά με το επάγγελμα του Πυροσβέστη, τους τρόπους αποφυγής πυρκαγιών καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους σε περίπτωση που χρειαστεί.
Μας έδειξαν τα απαραίτητα αξεσουάρ ενός πυροσβέστη,μας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια πυροπροστασίας,μας έδειξαν πώς να χρησιμοποιούμε τους πυροσβεστήρες, λύσαμε το σταυρόλεξο, με θέμα την Πυροσβεστική, ζωγραφίσαμε ένα πυροσβεστικό όχημα και τέλος πανέτοιμοι πια για πυρόσβεση…βάλαμε τα κράνη μας και…τα αποτελέσματα στην οθόνη σας.
Η δράση τελείωσε με την υπόσχεση οι ίδιοι κύριοι να έρθουν ξανά στην βιβλιοθήκη μας,με το πυροσβεστικό όχημα αυτή την φορά κι επειδή είμαστε μικρά παιδάκια και υποσχέσεις δεν ξεχνάμε…σας περιμένουμε ξανά κύριοι πυροσβέστες που μας ενθουσιάσατε με το επάγγελμά σας!

Κωνστανινίδειος Βιβλιοθήκη Κορησού

 

 

Back to top button