ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ – Πονγκ: Δύο ήττες για τον Κένταυρο Καστοριάς στη Β’ Εθνική (ρεπορτάζ – βαθμολογία)

 

Την Κυριακή 18/11/2018 πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη η 6η και 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” είχε να αντιμετωπίσει την δυνατή ομάδα των Σαρισσών Φλώρινας και το Πέρα Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο αγώνα της ημέρας απέναντι στην Φλώρινα, ο Κένταυρος Καστοριάς γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 στις νίκες, με τους Καστοριανούς αθλητές να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις και να  αντιμετωπίζουν στα ίσα τους αθλητές της Φλώρινας με τα περισσότερα σετ να είναι οριακά.

Στον επόμενο αγώνα της ημέρας η καστοριανή ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα του Πέρα Θεσσαλονίκης, όπου ήταν ένας αγώνας πολύ κρίσιμος καθώς και οι δυο ομάδες στοχεύουν στην παραμονή. Οι Καστοριανοί αθλητές ξεκίνησαν πολύ καλά κάνοντας δυο νίκες (μια νίκη για τον Γκιμουρτζίνα Αχ., μια για τον Γκιμουρτζίνα Τρ) αλλά η ομάδα του Πέρα Θεσσαλονίκης με 4 συνεχόμενες νίκες (τρεις πολύ οριακές) κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα.

Η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη για την καστοριανή ομάδα καθώς έχει να αντιμετωπίσει την Βέροια και τον Εύοσμο όπου έχουν ίδιους στόχους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Αχ, Γκιμουρτζίνας Τρ, Γκιμουρτζίνας Ι, Τσεντεκίδης Χρ.

Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας: Sthargoski, Γερογιάννης, Ελσάμι

Α.Σ. Πέρας Θεσσαλονίκη: Σβάρνας, Ξανθόπουλος, Ντουμανάκης

Βαθμολογία (7ης αγωνιστικής):
Α/Α Ομάδα Βαθμοί Νίκες Ήττες
1 ΠΑΣ Εχέδωρος Σίνδου 14 7 0
2 Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 13 6 1
3 Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας 12 5 2
4 Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης 12 5 2
5 Α.Σ.Ε.Α Βέροιας 11 4 3
6 Χ.Α.Ν.Θ. 10 3 4
97 Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης 9 2 5
8 Αίας Εύοσμου 9 2 5
9 Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” 8 1 6
10 Ο.Ε.Α. Έδεσσας 7 0 7
* Οι  δυο πρώτες ομάδες πηγαίνουν μπαράζ για άνοδο στην Α2 Εθνική.

* Οι τρείς τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στο Α’ τοπικό Βόρειας Ελλάδας.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον Κένταυρο Καστοριάς  είναι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Πέρας Αθηνών στις 23-24/11/2018 όπου θα αγωνιστεί ο νεαρός αθλητής Ισαακίδης Κων/νος στην κατηγορία των μινι-παμπαίδων.

Τέλος για λίγες ημέρες ακόμη συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές νέων αθλητών-τριών για την καινούργια αγωνιστική περίοδο στις ακαδημίες του Α.Σ.Μ. Καστοριάς ”Ο Κένταυρος”. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6951708639 & 6906263095

Back to top button