ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τα κανόνια της Α’ ΕΠΣ: Χατ-τρικ από τον Kαραγιαννίδη – “Δίδυμο” κορυφής Μήλιος-Δρανιτσάρης

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ απέκτησε ο Δημήτρης Δρανιτσάρης, ο οποίος λόγω της τιμωρίας του δεν αγωνίστηκε, κάτι που εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο ο Γρηγόρης Μήλιος του “Ηρακλή” που σκόραρε δις στο ματς με την ΑΕ Βιτσίου,
ενώ και στην 2η θέση με 9 γκολ, ο Βασίλης Εστιάδης δεν σκόραρε, αποκτώντας και αυτός συγκάτοικο, έναν άλλον παίκτη του “Ηρακλή”, τον Δημήτρη Στασινόπουλο, ο οποίος σκόραρε δις. Ακολουθούν στην τρίτη θέση με 8 γκολ, ο Αλέξης Λιάπης και ο Χρήστος Νούλας, οι οποίοι δεν βρήκαν δίχτυα.

Ωστόσο, πρόσωπο της αγωνιστικής ήταν ο νεαρός  Xρήστος Καραγιαννίδης του Νταηλάκη, που πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ στο πρωτάθλημα και εκτοξεύτηκε στην 5η θέση με 6 γκολ, την οποία και μοιράζεται με τον συμπαίκτη του τον Ευαγγέλου, μετά το ένα γκολ που πέτυχε και αυτός στο ματς με την Πεντάβρυσο.
Από τα 21 γκολ που σημειώθηκαν και την 10η αγωνιστική, μόλις ένα από σημειώθηκε με πέναλτι, ενώ ξεχώρισαν τα τρία αυτογκόλ και οι τρεις αποβολές.

                      Η  6άδα των Χατ-τρικ και οι 19 Κόκκινες κάρτες – Πρωταθλητής το Βίτσι
Με το χατ τρικ του Καραγιαννίδη, φτάσαμε τα  6 στο φετινό πρωτάθλημα των10 πρώτων αγωνιστικών (έχουν πετύχει και οι Δρανιτσάρης, Κράτσιος, Μήλιος και Νούλας).

Ο αριθμός των ΑΤΑΚΤΩΝ μετά τις ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ έφτασε τις 19 σε 60 αγώνες, με την ΑΕ Βιτσίου να είναι η πρωταθλήτρια, αφού έχει δεχθεί ΠΕΝΤΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ακολουθεί η Πεντάβρυσος με τρεις και η Κορησός με δύο αποβολές.

Από τα 227 γκολ που σημειώθηκαν στα 60 ματς, τα 11 από αυτά ήταν με πέναλτι (από τα 13 που δόθηκαν) και τα 5 με αυτογκολ.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

 

 sentranews.gr

 

Back to top button