Κόσμος

«Perfume» – Τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Άρωμα του Πάτρικ Ζίσκιντ (trailer)

Η νέα παραγωγή του Netflix μετατρέπει το μυθιστόρημα σε μια ατμοσφαιρική αστυνομική ιστορία με τη δράση να τοποθετείται στη σύγχρονη εποχή.

«Το Αρωμα» του Πάτρικ Ζίσκιντ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μυθιστορήματα του 20ού αιώνα. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Γαλλία του 18ου αιώνα, με πρωταγωνιστή τον αρωματοποιό Ζαν-Μπατίστ Γκρανουίγ, ο οποίος δολοφονεί γυναίκες και χρησιμοποιεί τη μυρωδιά του σώματός τους για να δημιουργήσει ένα σαγηνευτικό άρωμα.

Ένα τρομακτικό παραμύθι; Ένα φιλοσοφικό θρίλερ; Μια ερωτική φαντασία; Για τον Ζαν-Μπατίστ Γκρενούιγ, τον σκοτεινό ήρωα, μαθαίνουμε μόνο πως γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1738 στο Παρίσι, ανάμεσα στα σκουπίδια της αγοράς. Αυτός που τρομάζει τους πάντες με την παντελή έλλειψη κάθε μυρωδιάς έχει την πιο ευαίσθητη μύτη του κόσμου.

Ο Φίλιπ Κάντελμπαχ υπογράφει τη διασκευή της ιστορίας η οποία μας μεταφέρει στη σύγχρονη εποχή. Η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια και ακολουθεί μια αστυνομική έρευνα η οποία παρακολουθεί έναν δολοφόνο παθιασμένο με τις ανθρώπινες μυρωδιές.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου.

koutipandoras.gr

Back to top button