ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ – Πονγκ: Δεύτερη θέση για τον Ισαακίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα (φωτογραφίες)

Το Σαββατοκύριακο 24-25/11/2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 4ο  Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα για την φετινή αγωνιστική χρονιά. Συμμετείχαν 245 αθλητές-τριες από 58 συλλόγους από όλη την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν αρκετοί από τους κορυφαίους αθλητές.

Από τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος ” συμμετείχε ο Ισαακίδης Κων/νος στην κατηγορία των μίνι-παμπαίδων ο οποίος κατάφερε με συνεχόμενες νίκες να φτάσει στον τελικό. Ο καστοριανός αθλητής γνώρισε την ήττα από τον αθλητή του Α.Σ. Ποσειδών Λουτρακίου Κιοσέλογλου με σκορ 3-0 στα σετ και έτσι κατέκτησε την 2η θέση.

Έτσι, ο Καστοριανός αθλητής κατέκτησε το δεύτερο του μετάλλιο φέτος σε ισάριθμα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όπου συμμετείχε, δείχνοντας ότι σταθεροποιείτε στους πολύ καλούς αθλητές στην κατηγορία του. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο μοναδικός αθλητής στους μινι-παμπαίδες  από την Βόρεια Ελλάδα όπου συμμετείχε καθώς οι περισσότεροι αθλητές της κατηγορίας προέρχονταν από την Αθήνα.

Τέλος συγχαρητήρια στους γονείς του Κωνσταντίνου, όπου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι πάντα δίπλα του για να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν έτσι ώστε να εκπληρώσει τα όνειρά του.

 

 

Back to top button