ΕκδηλώσειςΠροκηρύξεις

Καστοριά: Ημέρα Καριέρας από τον ξενοδοχειακό όμιλο Ikos Resorts – Πάνω από 1.500 θέσεις εργασίας

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 1.500 και αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου

Ημέρες Καριέρας σε 8 πόλεις της χώρας οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου 2018.
Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 1.500 και αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω. Περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους.
Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση του Ομίλου περιλαμβάνει σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.
Οι Ημέρες Καριέρας του Ομίλου ξεκίνησαν στα τέλη Οκτωβρίου από την Κω, όπου τον Απρίλιο του 2019 ανοίγει τη νέα μονάδα του, το Ikos Aria.
Το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι:
ΠΑΤΡΑ: 29 Νοεμβρίου, 11:00-18:00, κτίριο Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Πλατεία Γεωργίου Α’ 25
ΑΓΡΙΝΙΟ: 30 Νοεμβρίου, 11:00-18:00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος), Αναστασιάδη 1
ΒΟΛΟΣ: 4 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, Αίθουσα Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημητριάδος 176
ΛΑΡΙΣΑ: 5 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, Αίθουσα Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44
ΚΟΖΑΝΗ: 5 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, Κοβεντάρειος Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Χαρισίου Μούκα 7
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: 6 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 7 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, Αίθουσα Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, Παρασκευοπούλου 4
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 12 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, οδός Καβείρων.
Στο διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα στη χώρα μας, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Ikos Resorts τοποθετείται δυναμικά με νέες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, που ενισχύουν την απασχόληση και συμβάλλουν πολλαπλώς στην ελληνική οικονομία.
Περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Καριέρας στο τηλ. 23740 99440, και στο e-mail: [email protected] Τα Ikos Resorts
Τα Ikos Resorts είναι μια συλλογή σύγχρονων ελληνικών θέρετρων σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας που προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και πολυτελή κομψότητα.
Στη Χαλκιδική, τα πολυβραβευμένα Ikos Oceania και Ikos Olivia έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all-inclusive resorts πολυτελείας στην Ευρώπη και παγκοσμίως στα βραβεία TripAdvisor Travelers’ Choice® 2018.
To Ikos Dassia άνοιξε τις πόρτες του στην Κέρκυρα τον Μάιο του 2018 και το Ikos Aria θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Κω το 2019.
Το 2020 αναμένεται η λειτουργία του Ikos Andalusia στην Ισπανία.
Ο όμιλος προσφέρει πολυτελείς εμπειρίες all inclusive σε όλα τα θέρετρα μέσω του μοναδικού προγράμματος Infinite Lifestyle, που εξασφαλίζει αποκλειστικές παροχές και άριστη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες, με γνώμονα την πολυτέλεια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Με τη φιλόξενη και συγχρόνως εκλεπτυσμένη φιλοσοφία τους, τα Ikos Resorts ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της φιλοξενίας. Με παροχές όπως μενού από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, 24ωρη υπηρεσία γευμάτων στα δωμάτια και τις σουίτες και ολοήμερη εξυπηρέτηση στην παραλία, στόχος της ομάδας του Ikos Resorts δεν είναι απλώς να φανεί αντάξια των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών υπό την ονομασία Ikos Green εμπλουτίζεται συνεχώς, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην αειφορία αλλά και την τοπική κοινότητα.
money-tourism.gr

Back to top button