ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου: Stand Up Comedy στην Καστοριά

Ένας εκ των παλαιότερων κωμικών της Ελλάδας, ο Νικόλαος Λουκάς και δύο ανερχόμενοι κωμικοί από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Χρήστος Καλαϊτζίδης ξεκινούν για ένα Stand Up Comedy Tour στην Βόρεια Ελλάδα.

Νικόλαος Λουκάς
Μέλος και συνιδρυτής της στανταπικής ομάδας «Λάθος Παρτούζα», κάνει Stand Up Comedy από το 2010 και εμφανίζεται όπου τον φωνάξουν, γιατί ούτε το χρήμα, ούτε τη δόξα μισεί (τις περισσότερες φορές ούτε το ένα ούτε το άλλο αποκτά, αλλά δε βαριέσαι). Τον Μάιο του 2016 παρουσίασε
την πρώτη του σόλο παράσταση στο Μαιευτήριο Comedy Club με τίτλο «Sex, Drugs and Stand Up Comedy». Δεν έχει κερδίσει κανένα διαγωνισμό, δεν έχει γράψει για αυτόν κανένα μέσο ενημέρωσης. Ψηλός, αφοριστικός, προκλητικός, αυτοκριτικός, ισοπεδωτικός, φαρμακερός, πικρόχολος μα και συνάμα ξεκαρδιστικός με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Νίκος Λουκάς – ο ψηλότερος ίσως κωμικός της χώρας – είναι ο άνθρωπος που λατρεύουν οι απανταχού γκρινιάρηδες!

Δημήτρης Κυριαζίδης
Ξεκίνησε το Stand Up Comedy πριν 3μιση χρόνια. Σπουδάζει φυσική στα Γιάννενα, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη όπου και ασχολείται αποκλειστικά με το Stand Up Comedy. Ήταν φιναλίστ στο διαγωνισμό νέων ταλέντων Donkey Of The Year 2018 του Athens Comedy Festival και έχει συμμετάσχει στη παράσταση “6 Νέοι Κωμικοί που πρέπει να δείτε” που έγινε στα πλαίσια του Alexandroupolis Comedy Festival. Έχει παίξει σε παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Τα κείμενά του πηγάζουν από την καθημερινότητά του και το περίεργο μυαλό του. Μετά την παράσταση κεράστε τον μια μπύρα και θα γίνετε αμέσως φίλοι.

Χρήστος Καλαϊτζίδης
Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό (αλήθεια λέει), αλλά έψαχνε και άλλους τρόπους για να προκαλεί γέλιο, γι αυτό και ασχολείται με το Stand Up Comedy εδώ και 2μιση χρόνια.
Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις στα πλαίσια του Alexandroupolis Comedy Festival και του Salonica Comedy Festival. Τον Μάιο του 2018 κέρδισε τον διαγωνισμό νέων ταλέντων στα πλαίσια του Athens Comedy Festival, καθώς και το διαγωνιστικό Open Mic του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης.

Περίεργες ιστορίες, ορθογραφικά λάθη, συμβίωση με κατοικίδια, Γιαννιτσά, υπερατλαντικά ταξίδια, εγχειρήσεις, περιβαλλοντολογικές ανησυχίες, χορός, ελληνική οικογένεια, αυτά και πολλά άλλα θα αναφερθούν, θα συζητηθούν και θα αναλυθούν σε μια παράσταση «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου».

Προσοχή! Η παράσταση δεν εμπεριέχει clown!

7 Δεκεμβρίου στις 10 μ.μ.
Stardust All Day Bar

 

 

Back to top button