Ελλάδα

Συνέλαβαν πασίγνωστο ιδιοκτήτη αλυσίδας με ενεχυροδανειστήρια – Τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού

– Συνολικά 59 άτομα έχουν πέσει στα χέρια της αστυνομίας, δύο τεράστια κυκλώματα εξαρθρώθηκαν – Οι αστυνομικοί κατηγορούν τον γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας με ενεχυροδανειστήρια για λαθρεμπόριο – Τεράστιες ποσότητες χρυσού και ασημιού “εξαφανίζονταν” και πωλούνταν στο εξωτερικό

Οι αστυνομικοί σε μια τεράστια επιχείρηση συνέλαβαν συνολικά 59 άτομα. Ανάμεσά τους και τον ιδιοκτήτη αλυσίδας με ενεχυροδανειστήρια που είναι γνωστός στο πανελλήνιο.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο στόχαστρο δυο κυκλώματα λαθρεμπορίας χρυσού και ασημιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα κυκλώματα εκτός από τον πασίγνωστο ιδιοκτήτη αλυσίδας με ενεχυροδανειστήρια συμμετείχαν και γνωστοί κοσμηματοπώλες, αλλά και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.
Είναι μια υπόθεση που αποκαλύπτει ότι για χρόνια τεράστιες ποσότητες χρυσού και ασημιού “εξαφανίζονταν” μέσω ενεχυροδανειστηρίων και έφευγαν λαθραία για το εξωτερικό εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη στα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου με τη συνδρομή υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής αλλά και ανδρών της ΕΚΑΜ καθώς ορισμένα από τα άτομα κρίθηκαν άκρως επικίνδυνα.

newsit.gr

Back to top button