Ελλάδα

Το κρυφό καταφύγιο στο “παλάτι” του Ριχάρδου, ο αμύθητος θησαυρός και η σπείρα των Ρομά που “έκαψε” το πολυσχιδές κύκλωμα!

– Ο Ριχάρδος και ο αρχηγός της δεύτερης ομάδας τα… βρήκαν κι έστησαν μια “αυτοκρατορία” στο λαθρεμπόριο χρυσού – Απίστευτες αποκαλύψεις για το πώς δρούσε το πολυδαίδαλο κύκλωμα που έστελνε… πακέτα εκατομμυρίων ευρώ με λεωφορεία στην Τουρκία – Στο “κόλπο” και τουριστικά γραφεία – 89 συνολικά οι συλληφθέντες για την υπόθεση – Πώς η εξάρθρωση της σπείρας των Ρομά ξετύλιξε το κουβάρι για να συλληφθούν τελικά Ριχάρδος και… Σία

Νούμερα που ζαλίζουν, χρυσός αμύθητης αξίας και δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά. Αυτά είναι ορισμένα από τα ευρήματα των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, που εξάρθρωσαν το πολυδαίδαλο κύκλωμα κλεπταποδοχής και λαθρεμπορίας χρυσού σε χώρες του εξωτερικού.

Περίπου 6.000.000 ευρώ το μήνα αποκόμιζε το κύκλωμα από το λαθρεμπόριο, καθώς έστελνε 100 έως 500 κιλά χρυσού κάθε μέρα στην Τουρκία με τουριστικά λεωφορεία που έφευγαν από την Αλεξανδρούπολη για Κωνσταντινούπολη, με καθημερινά δρομολόγια.

Κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα φέρεται να παίζει ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, με τις πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις και εμφανίσεις, προκειμένου να προωθεί τα 88 ενεχυροδανειστήρια που είχε στήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και τα αντίστοιχα καταστήματα σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Ο Ριχάρδος και το… χρυσό υπόγειο

Στην υπερπολυτελή του έπαυλη στην Σαρωνίδα και μάλιστα σε κρυφό υπόγειο – καταφύγιο, ο Ριχάρδος έκρυβε έναν… θησαυρό. Βρέθηκαν πλήθος κοσμημάτων αλλά και πλάκες χρυσού, ενώ μεγάλος είναι και ο όγκος των εγγράφων που κατασχέθηκαν, καθώς σύμφωνα με τις Αστυνομικές πληροφορίες αυτά τα έγγραφα καταδεικνύουν την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου, στο πολυδαίδαλο κύκλωμα.

Μέχρι στιγμής οι Αστυνομικοί έχουν…

H συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button