Καστοριά

Διεθνές βραβείο για το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Διανύοντας τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς κατάφερε να διακριθεί και να αποσπάσει το βραβείο στον   5ο   Διεθνές Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Οι εικόνες των σχολικών βιβλίων- πηγή έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας».
Η τελετή Βράβευσης έγινε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης στην Αθήνα Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός που αφορούσε όλα τα σχολεία στην Ελλάδα αλλά και την ομογένεια , διοργανώθηκε από κοινού από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού και από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Στην τελετή βραβεύτηκαν οι συγγραφείς Αγγελική Βαρελλά και Μάνος Κοντολέων για την προσφορά τους στο παιδικό βιβλίο. Οι συγγραφείς μετείχαν στην τιμητική επιτροπή μαζί με την εικονογράφο και συγγραφέα Πέγκυ Φούρκα αλλά και τον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη.
Βραβεία απένειμε η υφυπουργός κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου που παραβρέθηκε στην τελετή.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρει τα παιδιά που υπερέβαλαν εαυτούς και τον καθηγητή τους κ. Κωνσταντίνο Σαπουντζάκη για την έμπνε υση του και ενθάρρυνση προς τους μαθητές.

 

 

Back to top button