ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Άρης Νικολόπουλος της Καλλιθέας στην TOP ενδεκάδα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, Άρης Νικολόπουλος, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων στους TOP της καλύτερης ενδεκάδας της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού μπήκε αλλαγή στο 83′ και σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στις καθυστερήσεις (90+3′), όπως τους επέλεξε το liganews.gr και οι συνεργάτες του.

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 9η αγωνιστική.
Προπονητής – Χονδρογιάννης (Κρόνος Αργυράδων): Ντεμπούτο με εμφατική νίκη στον πάγκο του Κρόνου για τον Έλληνα τεχνικό, κόντρα στα Γρεβενά Αεράτα.
Τερματοφύλακας – Μπίτσης (Μακεδονικός Φούφα): Όσο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας του, πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να πετύχουν και δεύτερο και… τρίτο γκολ.
Αμυντικός – Δημητρίου (Τηλυκράτης): Αν και δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα οι αμυντικοί του «Τήλυ», ο αμυντικός της ομάδας όποτε χρειάστηκε, ήταν παρών.
Αμυντικός – Πάσχος (Θρίαμβος Σερβιανών): Εκείνος και οι υπόλοιπη της άμυνας του Θριάμβου διατήρησαν το «μηδέν», απέναντι σε μια από τις πιο καλές επιθέσεις του πρωταθλήματος.
Αμυντικός – Πριόνας (Τηλυκράτης): Με το γκολ του στο 80’ λύτρωσε την ομάδα του και της έδωσε τους τρεις βαθμούς, στο παιχνίδι με τη Φλωριάδα.
Αμυντικός – Βραχνός (Θρίαμβος Σερβιανών): Καλός ο Έλληνας αμυντικός στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Μέσος – Τσουμάνης (Θρίαμβος Σερβιανών): Άνοιξε το σκορ, στη νίκη της ομάδας του επί του Ναυπακτιακού Αστέρα.
Μέσος – Καλογιαννίδης (Μακεδονικός Φούφα) Μπήκε στο 70’ και μέχρι το τέλος του αγώνα είχε πετύχει δύο τέρματα, κλειδώνοντας τη νίκη κόντρα στο Σούλι Παραμυθιάς.
Μέσος – Μουζακίτης (Κρόνος Αργυράδων): Έκλεισε τον χορό των τερμάτων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 4-1.
Επιθετικός – Χαρτσιάς (Κρόνος Αργυράδων): Πέτυχε τα δυο από τα τέσσερα τέρματα του Κρόνου, στην άνετη νίκη επί των Γρεβενών Αεράτων.
Επιθετικός – Τσεβανέδης (ΑΕ Λευκίμμης): Στο 45’ μπήκε, στο 48’ έκανε το 1-1 και οι Κερκυραίοι πήραν στην Ηγουμενίτσα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Επιθετικός – Νικολόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του! Τη νίκη που ανέβασε τους Καστοριανούς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

liganews.gr

sentranews.gr

 

 

 

 

Back to top button