Για πρώτη φορά συμμετοχή της Ομοσπονδίας Γούνας στις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

Δ. Κοσμίδης: «Ακούστηκε δυνατά η φωνή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και κυρίως η ελληνική γουνοποιία στην εγχώρια επιχειρηματικότητα»

 Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού κόσμου της χώρας.
Στις διαδικασίες έλαβαν μέρος 435 εκλέκτορες από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 473 (ποσοστό συμμετοχής 92%) και για πρώτη φορά συμμετείχε σε αυτές η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας με τον Συνδυασμό “Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο” με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καρανίκα, όπου και έλαβε 258 ψήφους (ποσοστό 60% του συνόλου). Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτριος Κοσμίδης ήρθε πρώτος επιλαχών.
«Ακούστηκε δυνατά η φωνή της Ε.Ο.Γ. και κυρίως η ελληνική γουνοποιία στην εγχώρια επιχειρηματικότητα. Πιστεύω πως με τη συμμετοχή μας στην Ε.Σ.Ε.Ε. και με την υποψηφιότητά μου, έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ ο κλάδος μας. Μέσω όλων αυτών των ενεργειών θα προωθούμε δυναμικότερα τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες γουνοποιούς», δήλωσε ο κ. Κοσμίδης.